Απίστευτο: 14χρονος βίασε 11χρονο

Σοκ έχει προκαλέσει στη κοινωνία της Αμαλιάδας η καταγγελία ενός 11χρονου ότι βιάστηκε από 14χρονο. Το απίστευτο περιστατικό φαίνεται πως συνέβη το καλοκαίρι, όμως το θύμα το ομολόγησε τώρα στους γονείς του, οι οποίοι έσπευσαν στην Ασφάλεια Αμαλιάδας, για να καταγγείλουν το γεγονός.

Σύμφωνα με το θύμα, ο 14χρονος ήταν γνωστός του και τον Ιούλιο τον παρέσυρε σε ερημικό σημείο και τον βίασε. Μάλιστα παρόντες στο περιστατικό ήταν κι άλλοι ανήλικοι, ένας εκ των οποίων βιντεοσκόπησε τη σκηνή με το κινητό του. Ο 11χρονος όλους αυτούς τους μήνες δεν είχε αποκαλύψει το μυστικό γιατί ντρεπόταν, όμως τις τελευταίες ημέρες οι συμμαθητές του τον «απειλούσαν» ότι θα έδειχναν το βίντεο σε όλους. Υπό ψυχολογική πίεση κατέρρευσε το 11χρονο παιδί και αποκάλυψε στους γονείς του ό,τι του είχε συμβεί.

Άνδρες της ασφάλειας Αμαλιάδος εντόπισαν τα παιδιά που υπέδειξε ότι τον απειλούσαν να δημοσιοποιήσουν τη σκηνή και κατάσχεσαν τα κινητά τους, προκειμένου να τα αποστείλουν σε ειδικά εργαστήρια και να διαπιστωθεί εάν όντως υπάρχει βίντεο με το περιστατικό.

Παράλληλα, ο 11χρονος θα εξεταστεί από ιατροδικαστή και παιδοψυχολόγο, ενώ έχει ενημερωθεί η εισαγγελία Αμαλιάδος και αναμένεται να σχηματισθεί δικογραφία.