Πούλησε οικόπεδο της εκκλησίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ενώ λίγο πιο πέρα από την Θεσσαλονίκη, οι μοναχοί έχουν στήσει επιχείρηση real estate και κανουν μπίζνες με τα οικόπεδα, στη Θεσσαλονίκη τους πουλάνε άσχετοι τα οικοπεδά τους

Για απόπειρα απάτης κατηγορείται 49χρονος που συνελήφθη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 49χρονος, ιδιωτικός υπάλληλος, κάτοικος Θεσσαλονίκης, φέρεται ότι κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2008, παρουσιάζονταν ως εκπρόσωπος της εκκλησίας - ειδικός σε θέματα για την αγοροπωλησία οικοπέδων και άλλων περιουσιακών στοιχείων της- και ότι είχε διασυνδέσεις με μεγαλοεπιχειρηματίες.

Με αυτή την ιδιότητα κατόρθωσε να πείσει και να αποσπάσει από 49χρονο πολιτικό μηχανικό, κάτοικο Αθηνών, το ποσό των 150.000 ευρώ διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα αναλάμβανε δημόσια έργα, αλλά και ότι θα προέβαινε στην αγορά οικοπέδων της εκκλησίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο δράστης προσπάθησε επίσης, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, να αποσπάσει από τον ίδιο ακόμη 105.000 ευρώ για αγορά άλλου οικοπέδου, χωρίς όμως, αυτή τη φορά, να τα καταφέρει.