Η Χθεσινή τραγωδία των μεγάλων του ποδοσφαίρου

Η αγωνιστική των γκολ και των εκπλήξεων μπορεί να χαρακτηριστεί η 7η στην SuperLeague. Πρώτα απ’ όλα σημειώθηκαν 32 γκολ, αριθμός ρεκόρ για φέτος. Επίσης, οι τρεις μεγάλοι του κέντρου γκέλαραν και έτσι ο μόνος κερδισμένος της εβδομάδας ήταν ο ΠΑΟΚ, που μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Οι πρωταθλητές γνώρισαν την πρώτη τους ήττα για φέτος στο «Κλεάνθης Βικελίδης», από τον Άρη με 1-0. Δράστης ο Χαβίτο στο 18ο λεπτό. Απίστευτη έμπνευση του Βαλβέρδε να αφήσει στον πάγκο για ένα ημίχρονο τον Γκαλέτι και να ξεκινήσει με τον Όσκαρ.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ηρακλή 2-2 στο ΟΑΚΑ, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά ο Σαλπιγγίδης να τους στερεί το πρώτο τρίποντο της χρονιάς στο 93ο λεπτό. Υπό κρίση ο Τεν Κάτε, ο οποίος προβλημάτισε πάλι με τις επιλογές του.

Το απίστευτο της ημέρας όμως το έκανε η ΑΕΚ, η οποία έχει μια φοβερή μανία αυτοκαταστροφής. Συγκεκριμένα, εκεί που προηγούταν με 3-0 στην Φυλή επί του Θρασύβουλου, στο δεύτερο ημίχρονο σαν να μην μπήκε στο ματς με αποτέλεσμα να δεχθεί τρία γκολ με απόλυτο πρωταγωνιστή για τους γηπεδούχους, τον Ουέλινγκτον. Δίκαιο το 3-3.