ΟΣΟ ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ


ΕΠΕΙΓΟΝ: Κύριοι Γκαλοπολόγοι. Τα απομνημονεύματα μαζί με τις στατιστικές σας βγάλτε τα σε DVD. Τώρα δεν πιστεύουμε στ΄ αυτιά μας, όταν θα τα βλέπουμε δε θα πιστεύουμε και στα μάτια μας!!!...

Είναι βέβαιο ότι αυτή η καραμέλα της Απορρυθμιστικής Μεταρρύθμισης της Λογικής μας ως ευγενούς προσπάθειας εγκεφαλικού βιασμού μας δεν θα άφηνε ασυγκίνητους τους γκαλοπολόγους. Ο πελάτης τους έχει δίκιο, όσο άδικο κι αν έχει και το ξέρουμε όλοι μας. Ο πελάτης τους αγοράζει χρόνο. Και τον βοηθάνε με ότι μέσο μπορούνε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το νέο κριτήριο που βάλανε στις δημοσκοπήσεις τους είναι το γέλιο μας. Μετρούνε το γέλιο μας με την κυβέρνηση και το θεωρούν δείγμα καλοπέρασης και ευδαιμονίας μας.

Δηλαδή τι μεσολάβησε από τις μετρήσεις της περασμένης εβδομάδας και άλλαξαν τα πράματα; Τίποτα. Ποιοί έκαναν τις δημοσκοπήσεις;. Οι ίδιες εταιρείες για τις ίδιες εφημερίδες που υποστηρίζουν την κυβέρνηση. Να θυμηθούμε τι μεσολάβησε την εβδομάδα που μας πέρασε;. Εξωτερικά: Ένα οικονομικό κραχ που δεν αντιμετωπίστηκε στις ΗΠΑ, επειδή μας λένε ότι φταίει και η εξωτερική κρίση. Επομένως ως μέτρο σύγκρισης, τα πράγματα από την περασμένη εβδομάδα χειροτέρεψαν.

Εσωτερικά: Είχαμε το νομοσχέδιο της Ολυμπιακής που πέρασε και έχει ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος από το ξεπούλημα και την απόλυση των ανθρώπων. Θα μας πουν φυσικά ότι το ήθελε ο κόσμος ως περίπτωση κοινωνικού αυτοματισμού. Έτσι αυτό παίζεται 50% - 50%. Τι μας απομένει λοιπόν, η υπόθεση Δαίλάκη με όλο το γέλιο της αρκούδας που έπεσε από όλους μας. Και όλες οι παλινωδίες των χειρισμών από πλευράς Μαξίμου που έδειξαν την ανυπαρξία του αλλά ταυτόχρονα και τον γνωστό αθέμιτο επικοινωνιακό χειρισμό του που βγάζει και τον παπά γκαστρωμένο. Ε λοιπόν οι σημερινές δημοσκοπήσεις είναι απότοκο αυτού του επικοινωνιακού μηχανισμού. ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΟΤΟΞ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΥΜΠΑΝΙΑΣΜΕΝΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΓΚΑΛΟΠΟΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ