Την μάχη των καφενείων αρχίζει η Νέα Δημοκρατία με εισήγηση Μεϊμαράκη

Τη μάχη των καφενείων επιχειρεί να ξανακερδίσει η Νέα Δημοκρατία μετά την έντονη απογοήτευση που εισέπραξαν τα κυβερνητικά στελέχη, το περασμένο Σαββατοκύριακο, περιοδεύοντας στην επαρχία. «Οπου και αν πηγαίναμε ακούγαμε παράπονα από τον κόσμο. Ξέρουμε ότι τα βγάζει δύσκολα πέρα, αλλά δεν περιμέναμε και τέτοια αντιμετώπιση» δήλωναν χαρακτηριστικά κορυφαίοι υπουργοί στον συνάδελφό τους υπουργό Εθνικής Αμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη που αφουγκράζονταν έντονα την κομματική βάση από τότε που ήταν γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
Για το λόγο αυτό, εισηγείται τώρα στο κόμμα να υπάρξει ένα μπαράζ εσωκομματικών διαδικασιών, ούτως ώστε να εκτονωθεί η ένταση των στελεχών που απαρτίζουν τις τοπικές οργανώσεις ανά την Ελλάδα. Και αμέσως μετά, «ψύχραιμα και συντεταγμένα να βγουν αυτά τα στελέχη στα καφενεία και να ξανακερδίσουν τον κόσμο» όπως δηλώσει χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης βρίσκοντας σύμφωνα και αρκετά σημαίνοντα στελέχη της Ρηγίλλης.

Οπως όλα δείχνουν, οι κορυφαίοι υπουργοί θα επιχειρήσουν και πάλι να εξορμήσουν τις επόμενες μέρες στην επαρχία, με σκοπό αυτή τη φορά όχι να ακούσουν τα παράπονα του κόσμου, αλλά να κουβεντιάσουν με τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και να τα καθησυχάσουν εκτιμώντας ότι θα έρθουν και καλύτερες μέρες, τόσο για την κυβέρνηση όσο και για τη χώρα, αρκεί να υλοποιηθούν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για τις οποίες ψηφίστηκε από τους πολίτες η Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2007.

Σχόλιο καφενείου:Βαγγέλη στείλε και στο δικό μας καφενείο κάποιον να συζητήσουμε , διότι πολύ κριτική ακούω τώρα τελευταία. Και κοίτα πρωτοκλασάτο θέλουμε!!!!!
Δεχόμαστε και υπόμνημα
'Οπως λέει και ο φίλος μας ο ευθύλογος, Το δικό μας καφενείο είναι το "γράδο" για το πως θα πάτε και στα άλλα.