ΚΑΦΕ-ΝΕΑ: Βραδινό Δελτίο Ειδήσεων (26/10/08)


Επιμελείται
Ο ΘΑΜΩΝΑΣ


0700..Λιποθύμησε χθες ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ στη διάρκεια
επίσκεψής του στην Αλεξανδρούπολη όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει χθες από το καφενείο (Διάβασε εδώ)

0702...Οι συμμετέχοντες ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΣΤΟΝ Κο ΣΟΥΦΛΙΑ.

0800......AGB απο τα
βραδυνά χθεσινά δελτία......... 1. MEGA
19,2%...... 2. ALPHA 15,2% .....3. STAR 14,5%....4. ALTER 14,3%..... 5. ANT1 12,7% !!!!! Δεν κάνει καλό ο τοσο πολυ φιλοκυβερνητισμός.
Βλαβερό το < βασιλικότερος του Βασολέως >...

0830......Αλλο ενα εντυπωσιακό στοιχείο
...με Κρατική διαφήμηση καταχωρημένη στην εφημερίδα ΧΩΡΑ 1.400.000 ΕΥΡΩ ( 1Η ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΕΧΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΔΙΟ 0.1% ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙ 1200000 ΕΡΥΩ ΣΤΗΝ Κ.ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 5.9% !!!!!!!!!!

0900....ΑΠΕ....Θύμα απαγωγής
φέρεται να έπεσε γνωστός 55χρονος επιχειρηματίας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας, που ερευνά εκτενώς την υπόθεση, οι απαγωγείς ζητούν 400.000 ευρώ.

1005,...CNN reports....Η Αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Chrysler
ανακοίνωσε ότι θα μειώσει κατά ένα τέταρτο τον αριθμό των διοικητικών υπαλλήλων και του προσωρινού προσωπικού της, δηλαδή μέχρι και 5.000 θέσεις εργασίας, μέχρι το τέλος του έτους.Ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Ντέιβιντ Έλσχοφ, είπε ότι θα καταργηθεί το 25% των διοικητικών και προσωρινών θέσεων.

1030....Η φυγομαχία από τη Βουλή
και η αποδοχή της παραίτησης του κ. Θ. Ρουσόπουλου, είναι κινήσεις που δεν αποτελούν τίποτε άλλο παρά την ύστατη προσπάθεια του πρωθυπουργού να κερδίσει λίγο ακόμη πολιτικό χρόνο. Σχολιάζει το σημερινό ΕΘΝΟΣ!! Και συνεχίζει Ο κ. Καραμανλής, εγκλωβισμένος όσο πότε στη δίνη ενός μεγάλου σκανδάλου, αναζητά τρόπους προκειμένου να διασώσει -όσο αυτό είναι δυνατόν- την εικόνα της κυβέρνησής του, αλλά και το δικό του πολιτικό προφίλ.

1100..ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ...
Το 2003 ο ίδιος ο Εφραίμ αποτιμούσε, με την αγωγή του εναντίον του δημοσίου, τη Βιστωνίδα 6,5 εκ. €. Δύο χρόνια μετά τη βοήθεια της ΝΔ η αξία έφτασε στα 61 εκ. και άρχισε ο χορός του σκανδάλου .......

1130...
Ζημίες άνω των 5 δισ. ευρώ εκτιμάται ότι έχει προκαλέσει η κρίση στην περιουσία των ασφαλιστικών ταμείων, εξαιτίας κυρίως των απωλειών από τις μετοχές των τραπεζών που έχουν στα χαρτοφυλάκιά τους... Γράφει η κυριακάτικη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ!

1200..Διαβάζοντας τον Ελέυθερο Τύπο της Κυριακής.
..αντιγράφουμε...«Μαύρες μέρες» έρχονται στην οικονομία και στην κυβέρνηση επικρατεί έντονος προβληματισμός εξαιτίας της νέας έξαρσης της διεθνούς οικονομικής κρίσης. Ο δεύτερος κύκλος του «κραχ» με την κατακρήμνιση των χρηματιστηρίων του κόσμου, την Παρασκευή, σήμανε πολιτικό συναγερμό στο Μαξίμου και το υπουργείο Οικονομίας. Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε επανειλημμένως με τον υπουργό Οικονομίας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα νέα δεδομένα και οι απαντήσεις δεν πρέπει να τον ενθουσίασαν.

1300...
Επίσημη επίσκεψη στο Κατάρ πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στο πλαίσιο της οποίας θα υπογραφούν δύο συμφωνίες, η μία για την αποφυγή της διπλής φορολογίας και η δεύτερη για θέματα υγείας και ιατρικής επιστήμης.

1400...MEGA TV NEWS.ο Πρωθυπυργός
στο ΚΑΤΑΡ προσπαθεί να βρει αγοραστή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ, ενω εγκαινίασε εργο της
ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΚΤΩΡ. Ως γνωστο η εν λόγω εταιρεια ανήκει στον κον ΜΠΟΜΠΟΛΑ που ειναι και ΜΕΤΟΧΟΣ στο MEGA TV !!!!

1410...MEGA TV ....
με αγωνία μεταδίδει την Διεθνη Κριση και εικάζει οτι αυτη μπορεί να συδεθει με την Ελληνική..αγωνιωδης η προσπάθεια του καναλιου του κου Λαμπράκη, ερμηνέυοντας και εικασίες περι επιστροφής του κ.Ρουσοπουλου στην σκηνή!!

1415..Χωρίς αρκετούς βασικούς παίκτες στην ομάδα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απόψε (19:00, ΝΕΤ)
κόντρα στον Άρη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε καλείται να βρει λύσεις για τις απουσίες των Τζόρτζεβιτς, Άντζα, Στολτίδη, Πατσατζόγλου και να επιλέξει το καλύτερο σχήμα, προκειμένου αντιμετωπίσει τους «κίτρινους». Βασικοί θα ξεκινήσουν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ντουντού και Τοροσίδης...
Να διατηρήσει το απόλυτο στις εντός έδρας αναμετρήσεις του και να αξιοποιήσει τυχόν «γκέλα» του Ολυμπιακού έχει ως στόχο ο Παναθηναϊκός σήμερα στο ΟΑΚΑ (16:45, ΝΕΤ) τον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ.
Την πρώτη της νίκη μετά από τρία συνεχή στραβοπατήματα έχει ως αποκλειστικό στόχο η ΑΕΚ απόψε στη Φυλή απέναντι στο Θρασύβουλο (19:00, Novasports 1), προκειμένου να μη χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος, αλλά και για να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των πρωτοπόρων. Τρία νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα, οι Χουανφράν, Καφές και Ζορμπάς. Περίπου 1.400 φίλαθλοι της «Ένωσης» στο πλευρό της για πρώτη φορά σε εκτός έδρας ματς μετά από έντεκα μήνες.

1510...Κυπρ.Πρακ.Ειδ...
Τη διαβεβαίωση ότι η Κίνα ως μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας θα συνεχίσει στη βάση αρχών να στηρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία μέχρι την επίλυση του Κυπριακού, έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας από τον Αντιπρόεδρο της Κίνας κατά τη διάρκεια συνάντησης που ειχαν νωρίς σήμερα το πρωι στο Πεκίνο.

1600...CNN reports from Teheran
.....Αρρωστος απο εξάντληση ο Ιρανος Προεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ , η ασθένεια δεν είναι τόσο σοβαρή όσο οι πολιτικοί αντιπάλοι λενε!!

1700....ANSA ROME....800000 -2500000 !!!!!!!!!
ΔΙΔΗΛΩΤΈΣ στην Ρωμη κατα του Δεξιού Μπερλουσκόνι για την πολιτική του στα οικονομικά και στη Παιδεία......

1720...Για την εορτή του Αγ. Δημητρίου και την Παρέλαση
της 28ης βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Την κυβέρνηση εκπροσωπει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Μειμαράκης, ενώ το παρόν απο το ΠΑΣΟΚ διδουν οι Χάρης Καστανίδης και Γιάννης Μαγκριώτης.

1800....εξήλθε του Νοσοκομείου ο κος Σουφλιας