ΚΑΦΕ-ΝΕΑ: Βραδινό Δελτίο Ειδήσεων (27/10/08)


Γράφει
Ο ΘΑΜΩΝΑΣ

0800....Ασθενής σεισμική
δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε χθες το απόγευμα, στις 19:20, με επίκεντρο στο Νότιο Ευβοϊκό, κοντά στην Αμάρυνθο, 50 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας.

0810....Η αλλαγή της ώρας φαίνεται ότι... επηρέασε τους τρεις «μεγάλους»
της Αθήνας, που έχασαν βαθμούς στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα! Ο Αρης νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη, η ΑΕΚ ηλθε 3-3 με τον Θρασύβουλο ενώ ο Παναθηναϊκός 2-2
με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ!

0830..Μιμης Ανδρουλάκης στο ΜΕΓΑ
....οι τράπεζες αφου ρίχνανε απο καιρό λαδι στην φωτιά-δινοντας αφειδώς χρήμα-τώρα ρίχνουν παγο στο κρύο!!! Η Κυβέρνηση πρέπει να τις αφήσει να φάνε τα κρεάτα τους ....και ΟΧΙ να τις βοηθήσει με 28δις του απλού φορολογούμενου Ελληνα τα χρήματα!!!!

0900...Η AGB δεινει για τα χθεσινά
βραδυνά δελτία τα εξης ........MEGA 15,2% ALPHA 13,1% ANT1 10,6% STAR 10,5% ALTER 9,3%

0910...Το Διοικητικό Συμβούλιο
της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την παράνομη και καταχρηστική απόλυση του συναδέλφου Θανάση Κάππου από την εφημερίδα «ΑΚΡΟΠΟΛΗ», που εκδίδει ο Π. Μαυρίκος, για μόνο το λόγο ότι εξεδήλωσε την πρόθεσή του να ασκήσει το νόμιμο συνδικαλιστικό του δικαίωμα της συμμετοχής στην απεργία, που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ στις 21/10/2008 και γιατί διεκδίκησε την εφαρμογή της ΣΣΕ και την καταβολή των οφειλομένων αποδοχών του!!!

0915....Ο δημοσιογράφος
Μ. Κοττάκης πριν από λίγο στη ΝΕΤ : "Το Βατοπέδι δεν είναι σκάνδαλο. Είναι μόνο φιλολογία"!

0950...CNN......Ο Μεξικανός
Μανουέλ Ουρίμπε, που το 2007 μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως ο πιό παχύς άνθρωπος στον κόσμο, προσέφερε χθες ένα υπερθέμαμα στον κόσμο με το γάμο του που έγινε στην πόλη Μοντερέι.

1000...CNN...Δύο άνθρωποι
έχασαν τη ζωή τους και ένας τραυματίστηκε σε πανεπιστήμιο του Αρκανσο, χθες το βράδυ, σύμφωνα με εκπροσώπους του πανεπιστημίου και νοσοκομειακούς γιατρούς.Πυροβολισμοί ακούστηκαν στις 9:30 το βράδυ έξω από κοιτώνα του πανεπιστημίου του Κεντρικού Αρκανσο στο Κόνγουέι

1200...
Ο κ. Καραμανλής που βρισκόταν στην πρωτεύουσα Ντόχα μαζί με την σύζυγό του, την υπουργό Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη και τον υφυπουργό κ. Πέτρο Δούκα επισκέφθηκαν τα γραφεία και τα εργοτάξια της J&P ΑΒΑΞ και της «ΑΚΤΩΡ» του κου ΜΠΟΜΠΟΛΑ μετόχου του ΜΕΓΑ τσάννελ................σχ.. θυμάμαι οτι ο κος Καραμανλής στου Μπαιρακτάρη είχε μιλήσει για "νταβατζήδες" για ποιους είχε πει τότε ?
δεν θυμάμαι , θυμάται κανείς?

1250...Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει
της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο του «ΟΧΙ» θα ισχύσουν σήμερα κι αύριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αύριο, ανήμερα της εθνικής επετείου, θα απαγορευτεί από τις 6 τα ξημερώματα η στάθμευση και η κυκλοφορία σε πολλούς κεντρικούς δρόμους της Θεσ/κης.....

1305..e-typos.com...Σε πολύωρη «ανάκριση»
υπέβαλαν τα κομματικά στελέχη τον γραμματέα Κ.Ε. της Ν.Δ. Λευτέρη Ζαγορίτη, που απευθύνθηκε σε κομματικό ακροατήριο στη Χίο.Πάνω από πέντε ώρες διήρκεσε ο διάλογος του γραμματέα με τα μέλη της νομαρχιακής συνέλευσης Χίου να ζητούν επίμονα πειστικές απαντήσεις για το λόγο αποχής της κυβέρνησης στη συζήτηση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής στη Βουλή !

1330....Ξεκίνησε από τη Γενική Γραμματεία
Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, η αποστολή των ειδοποιητηρίων για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας των ΙΧ, μοτοσικλετών και γενικά των οχημάτων για το 2009.

1500...BBC reports...Schumacher
δήλωσε BBC's Sport programme: Ειμαι σχεδόν σίγουρος οτι ο Hamilton θα μπορούσε να σπάσει το ρεκόρ μου των 7 παγκόσμιων τίτλων....---

1515..ΑΛΦΑ ΤΗΛ....Δεν υπάρχει
στα εγγραφα το συμβόλαιο της πώλησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ!!!!!!----
1520...Συνεχείς είναι οι διαβουλεύσεις των επιχειρηματιών Κοντομηνά και Μπόμπολα. Φαίνεται πως καλλιεργείται έδαφος για κοινή εταιρεία που θα έχει άξονα τα μέσα ενημέρωσης και τον αθλητισμό.


1550...30.10.2008: Λήξη της προθεσμίας
κατάθεσης δήλωσης στο ΕΣΡ από τους σταθμούς εθνικής εμβέλειας, την ΕΡΤ και τη NetMed για την έναρξη ψηφιακών μεταδόσεων.

1600...
Στο δορυφόρο HellasSat ανέβασε
το ψηφιακό μπουκέτο των τριών ψηφιακών της καναλιών (Πρίσμα +, Σπορ +, Σινε +) η ΕΡΤ, ενώ αναμένεται συμφωνία με τον ελληνικό δορυφόρο και για την ψηφιακή εκπομπή των τριών ελεύθερων καναλιών της, της ΕΤ1, της ΝΕΤ, της ΕΤ3 καθώς και του προγράμματος της Βουλής ΤV.

1610...Reuters...Aμερικανοί στρατιωτικοί
εκπρόσωποι επιβεβαίωσαν ότι αντάρτες Ταλιμπάν κατέρριψαν ένα αμερικανικό ελικόπτερο στο κεντρικό Αφγανιστάν. Το πλήρωμα του ελικοπτέρου αντιμετώπισε ενόπλους Ταλιμπάν στην επαρχία Ουαρντάκ, 50 χιλιόμετρα δυτικά της Καμπούλ, δήλωσε προς το Γερμανικό Πρακτορείο ο στρατιωτικός εκπρόσωπος ταγματάρχης Τζόχαν Ρεντφιλντ.
'
1620...Μέτρα για την ενίσχυση
των επιχειρήσεων ζητάει το Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών

1630...Σε γκάλοπ
που διεξάγεται στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ με ερώτηση γιατι εγινε η παραίτηση του Ρουσόπουλου το 52,46 % απαντά οτι είναι παραίτηση-κόλπο για να σωθεί ο Πρωθυπουργός!!!!.

1640...Αυξημένα
τα τελη κυκλοφορίας κατα 20 % φέτος...

1700....Imerisia online....
Στην αγορά υπάρχει έντονη η φημολογία ότι οι Kινέζοι της Hutchison, με δεδομένη και την κακή οικονομική κατάσταση, κάνουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με το τίμημα που προσέφεραν για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Δεν είναι γνωστό αν «το έχουν μετανιώσει».Πάντως ανησυχία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας υπογραφής της τελικής σύμβασης με την Cosco και την κύρωσή της από τη Bουλή υπάρχει και στον OΛΠ. H σύμβαση βρίσκεται στο Eλεγκτικό Συνέδριο και κάθε μέρα καθυστέρησης μετράει «διπλά».

1710...ΚΥΠΕ....Η Αυστραλία στηρίζει σθεναρά
τη διαδικασία λύσης του Κυπριακού και τις απευθείας συνομιλίες, διαβεβαίωσε ο Υπουργός Εξωτερικών της Αυστραλίας Στίβεν Σμιθ, προσθέτοντας ότι μια λύση θα είναι προς το συμφέρον της Κύπρου,
1740...Στόχος άγνωστων διαρρηκτών έγινε το Σαββατοκύριακο το δημαρχείο Αταλάντης, που βρέθηκε κυριολεκτικά λεηλατημένο με το χρηματοκιβώτιο παραβιασμένο. Οι δράστες «δούλεψαν» ανενόχλητοι, καθώς το δημαρχείο ήταν κλειστό και κανείς από την γύρω περιοχή δεν τους αντελήφθη.

1758...Reuters...πριν λιγο....Μιλώντας στην Μαδρίτη,
ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) κ. Ζαν Κλοντ Τρισέ ανέφερε ότι στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΚΤ είναι πιθανή μία νέα μείωση επιτοκίων από το 3,75%, καθώς η ένταση της κρίσης μεγαλώνει.

1800...Ανάσταση στο Ελλ.Χρημ...έκλεισε στις 1800 μονάδες
με αυξηση 4.18%. σχ....
τώρα οι φωστήρες θα μας πουν πάει καλά η οικονομία? Ακούτε φιλοι και όταν πάνε καλά οι δείκτες και όταν δεν πάνε ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΑΙΟΙ ΠΑΝΕ ΑΣΧΗΜΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ