Και με την Νίκη Κε Κουτσούκο μας

Γράφει ο Eυθύλογος


Αγαπητέ καφετζή

Διάβασα σήμερα την ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή του ΠαΣοΚ dr Αναστάσιου Κουτσούκου (Αξίζει να την διαβάσετε όλοι. Εχει εξαιρετικό ενδιαφέρον))

Πάντα είχα την απορία πως τα καταφέρνει η Ν.Δ. παρά τα τόσα σκάνδαλα και την αποδεδειγμένη ανεπάρκεια πολλών στελεχών της να προηγείται του ΠΑΣΟΚ. Πίστευα ότι δεν αρκεί μόνον η αρνητική εμπειρία που έχει ο Ελληνικός λαός από το κυβερνητικό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ, ούτε η αμφιβολία για τις ηγετικές ικανότητες του αρχηγού.


Διαβάζοντας σήμερα αυτή την μετριότατη, γυμνασιακού επιπέδου έκθεση του υποψήφιου βουλευτή dr Κουτσούκου, κατάλαβα πολύ καλά τι συμβαίνει.
Που τον είδατε του «ούριο άνεμο νίκης» και την «καθαρή υπεροχή» που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις; Έτσι επαναπαύεστε; Ή είστε άρτι αφιχθείς από το υπερπέραν;
Ευτυχώς που ετυμολογήσαμε το όνομα της Θεσσαλονίκης.
Και ας πούμε ότι στην Ιστορία προβιβάζεστε.
Στην Πολιτική όμως χλωμό το βλέπω.
Η παρελθοντολογία είναι υπεκφυγή του παρόντος.
Κάτι σε πιο σύγχρονο υπάρχει;
Ποια αγέρωχα νιάτα και περήφανα γηρατειά
dr Κουτσούκο
μου; Με 270 € (Τόσο είναι οι αγροτικές συντάξεις) και 700 € το μήνα (κάτι θα έχετε ακούσει γι’ αυτή τη γενιά) κανένας δεν είναι περήφανος και αγέρωχος.
Λέγαμε να ζητήσουμε τη γνώμη σας και για τους ακριβούς ναύλους στο Αιγαίο, αλλά μετανιώσαμε γιατί μάλλον θα μας μιλούσατε για την . . . Κιβωτό του Νώε.
Οι πολιτικές νίκες
dr Κουτσούκο
δεν επιτυγχάνονται «ανεξαρτήτου λογικής».
Το τελευταίο είναι κατά το δικό σας «ανεξαρτήτου παράταξης».
Ασφαλώς δεν έχετε ακούσει τη φράση «πατρίδα μου είναι η γλώσσα μου»


Και για να μην ξεχάσω, εκείνος ο γενεαλογικός αχταρμάς αρχή - αρχή, νομίζετε ότι ενισχύει την εικόνα του αρχηγού σας;


Πάντως είναι παρήγορο το γεγονός ότι εξακολουθεί να υπάρχει ως κόμμα το ΠΑΣΟΚ, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν αρκετοί φιλόδοξοι πλην ατάλαντοι υποψήφιοι.


Και με τη νίκη


Ευθύλογος