ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΒΑΒΕΛ :

HABLAS ELLINIKOS PLEASE?
Κανένας δεν μπορεί να κατηγορηθεί στο χώρο του ποδοσφαίρου για ρατσισμό. Ή μάλλον θα έπρεπε να κατηγορηθεί για ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Αν κοιτάξετε το ποιοι σκόραραν χθες στο ελληνικό πρωτάθλημα θα δείτε και μερικούς Έλληνες που επιβεβαιώνουν ως εξαίρεση τον κανόνα.

Βλέπει κάποιος μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Θεσσαλονίκης και του Ελληνικού πρωταθλήματος τον Άρη – που από φέτος και στο εξής θα τον ονομάζουμε Mars για να πηγαίνει ασορτί με την πολυεθνική , πλην Ελλήνων, ομάδα του να κατεβαίνει με αμιγώς ξένους ποδοσφαιριστές και οι έλληνες οπαδοί να τους παρακολουθούν παγωμένοι. Σε ποιόν άραγε να τα χώσουν όταν όχι μόνο δεν ξέρουν τη γλώσσα, αλλά και να ήξεραν τη γλώσσα θα έπρεπε να είναι πολύγλωσσοι ανάμεσα σε Ισπανικά, Πορτογαλέζικα κλπ. Και ίσως το ότι δεν μπορούν να τους βρίσουν στη μητρική τους γλώσσα είναι θετικό για αποφυγή χουλιγκάνικων ενεργειών. Αλλά ο πρόεδρος του Mars θα πρέπει να μας πει πόσο υπερήφανος είναι για μια ομάδα που δεν είναι κατ’ εικόνα και ομοίωση της Ελληνικής κοινωνίας. Ενώ οι οπαδοί του Mars θα πρέπει να αναρωτιούνται τι συναίσθημα Αρειανό μπορούν να έχουν όλα αυτά τα παιδιά που ούτε τη γλώσσα της χώρας που τους φιλοξενεί δεν μπαίνουν στον κόπο να μάθουν, αφού βλέπουμε να επικοινωνούν με τους φιλάθλους του Mars μέσω διαφόρων διερμηνέων.

Αλήθεια η ΕΠΟ και οι επικεφαλής της Super League τι λένε;. Έχουν σκεφτεί ότι με τόσους μερσενάριους στο ποδόσφαιρο μας, η Εθνική ομάδα σε μια οκταετία δεν θα έχει Έλληνες ποδοσφαιριστές, εκτός και αν κάποιοι φύγουν μετανάστες στο εξωτερικό για να μπορούν να παίζουν στις Εθνικές μας;. Δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να προστατέψει αυτά τα παιδιά;. Και να είχαμε και τους σούπερ ξένους ποδοσφαιριστές στα κομμάτια, αλλά και αυτοί οι δικοί μας ξένοι είναι από τριτοκλασάτοι και κάτω και γι’ αυτό δεν βλέπουμε καν παραδεκτό θέαμα, ενώ πληρώνουμε με τιμές Αγγλίας, Γερμανίας, Ισπανίας και Ιταλίας. Και εδώ ριγμένοι είμαστε όπως και στις άλλες εκφάνσεις της κοινωνικής μας ζωής. NON COMPRENDO MUCH VERAMENTE... TAMAM...


ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ