Μάθανε ότι “αγαπιόμαστε”... πλακώσανε και οι ...Σκοπιανοί!!!

Μήπως...έχει λίγο δίκιο o Γκρουέφσκι όταν λέει ότι στην Ελλάδα κάθε 15θήμερο σκάει και ένα σκάνδαλο και πάμε για με πρόωρες εκλογές.??

Από το “κρεβάτι” κρίνετε η πρόοδος της Ελλάδας...

Ο Νίκολα Γκρούεφσκι, δίνει συνέχεια στην αδιαλλαξία, αφού δήλωσε ότι η ιδέα του κ. Νίμιτς που παρουσίασε στην πρόσφατη συνάντηση στα Σκόπια για την χρήση της νέας ονομασίας παντού σε Διεθνές επίπεδο, είναι μη αποδεκτή για τη χώρα του. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, κατηγόρησε τον Έλληνα πρωθυπουργό, ότι δυναμιτίζει τη διαδικασία της επίλυσης αφού επιδιώκει να συντηρεί το θέμα για να αποπροσανατολίζει τη κοινή γνώμη από τα σκάνδαλα που μαστίζουν την πολιτική πραγματικότητα και απειλούν την κυβέρνηση, όπως ανέφερε ο Νίκολα Γκρούεφσκι με πρόωρες εκλογές.

Μη ξεχνάτε ότι εκτός από το σκάνδαλο Παυλίδη στο συρτάρι υπάρχει τι σκάνδαλο-βόμβα περί παιδεραστίας πολιτικών που έχει καταγγείλει εγγράφως ο Λευτέρης Κονδύλης. Υπάρχει το σκάνδαλο “βάπτισης εμπόρων Ναρκωτικών ως χρήστες”από ψυχίατρο σύζυγο πολιτικού. Υπάρχουν τα σκάνδαλα ότι αστυνομικοί “που φύλαγαν” βουλευτές φίλαγαν και τις γυναίκες τους...έτσι στη διετία επάνω ο αστυνομικός καθόταν στην βουλευτική καρέκλα και ο βουλευτής πήγαινε βόλτα...Υπάρχουν τα σκάνδαλα συστηματικού εκβιασμού οικογενειών “να μη μιλήσουν”... Υπάρχουν τα σκάνδαλα εκβιασμού του κάθε πολίτη από τις μαφιόζικες τράπεζες που πίνουν τον ιδρώτα του λαού... Υπάρχουν τα σκάνδαλα πυρπόλησης της Ελλάδας για τριχίλιαρα...Υπάρχουν τα σκάνδαλα εξώθησης γραμματέων σε “κομματική πορνεία”... Υπάρχουν τα σκάνδαλα αγράμματων βουλευτών και ανίκανων υπουργών...Υπάρχουν τα σκάνδαλα διορισμού αφού “ξαπλώσεις με τον κάθε Ζαχόπουλο...Υπάρχουν τα σκάνδαλα της αρπαχτής της μαφίας, της ντόπας, της μίζας....Υπάρχουν τα σκάνδαλα του ότι από το “κρεβάτι” κρίνετε η πρόοδος της Ελλάδας...

Και αλλού “αγαπιούνται” αλλά βαστάνε και τα προσχήματα.....Ελλάς κατάντησες η χώρα της απάτης της αρπαχτής της μαφίας, της ντόπας, της μίζας, και του “όλοι αγαπιόμαστε οικογενειακώς για να πάμε μπροστά”!!! ΕΛΕΟΣ!!

Επιτέλους οι εκλογές και η εκπαραθύρωση του κάθε Ευθυμίου, Ζαχόπουλου, Ροκόφυλλου, κλπ...θα σημάνει την (έστω μερική )κάθαρση που θέλει ο λαός πριν τους πάρει με τα σκουπόξυλα και τις λεμονόκουπες!!!

ΣΤΟ ΑΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!!!

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ

ΠΡΩΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ