Επίθεση με σιδηρολοστό δέχθηκε ο Πέτρος Ευθυμίου

Επίθεση πιθανότατα με καδρόνι ή λοστό δέχθηκε νωρίς το μεσημέρι σήμερα από άγνωστο, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου, ενώ βρισκόταν έξω από τη Νομική. Ο κ. Ευθυμίου τραυματίσθηκε ελαφρά στο κεφάλι και τον αυχένα και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Τον κ. Ευθυμίου επισκέφθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ έντονες είναι οι αντιδράσεις από τον πολιτικό κόσμο.

Άνανδρη και θρασύδειλη χαρακτήρισε την επίθεση, ο Πέτρος Ευθυμίου βγαίνοντας από το νοσοκομείο. Σημείωσε ότι δήθεν παραπέμπει στον χώρο των Εξαρχείων, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ασύδοτη δράση του παρακράτους και κάλεσε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Ευθυμίου, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιώργος Παπακωνσταντίνου ζήτησε την ενεργοποίηση της αστυνομίας για να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι δράστες. Ο κ. Παπακωνσταντίνου χαρακτήρισε την επίθεση σε ένα μέλος του κοινοβουλίου ως επίθεση στους θεσμούς.