Οι περίεργες συμπτώσεις στους Ελληνικούς δρόμους της Ντόπας

Η άνοιξη του Ελληνικού αθλητισμού στο παγκόσμιο προσκήνιο , αρχίζει με τον ερχομό του Χρήστου Ιακώβου από την Αμερική.Μέχρι εκείνη την στιγμή η εθνική Αρσης βαρών δεν είχε πάρει κανένα μετάλλιο εκτός από τα δύο του Ιακώβου ως αθλητή . Στην συνέχεια πήρε 66
Ολυμπιάδα 2004. Ο Λεωνίδας Σαμπάνης πιάνεται ντοπαρισμένος και του αφαιρείται το χάλκινο μετάλλιο.
Ολυμπιάδα 2008: 11 αρσιβαρίστες πιάνονται ντοπαρισμένοι
Και στις δύο περιπτώσεις προπονητής είναι ο Χρήστος Ιακώβου


Χρήστος Τζέκος . Προπονητής στίβου και συνεταίρος του Χρήστου Ιακώβου στην εταιρεία Hellas Sport Club Athletic Management. Ο ίδιος δηλώνει για τον Ιακώβου στην σελίδα του στο Ιντερνετ.«Το 1994 αρχίζει η στενή μου συνεργασία με τον προπονητή άρσης βαρών Χρήστο Ιακώβου, από τον οποίο υιοθέτησα τις προπονητικές αρχές που ακόμα και σήμερα πιστεύω».
Ολυμπιάδα 2004: Κεντέρης και Θάνου δεν προσέρχονται για έλεγχο Ντόπινγκ και γίνεται ο γνωστός σάλος με τον αποκλεισμό τους από την Ολυμπιάδα και η αρχή της πτώσης του Ελληνικού αθλητισμού
Προπονητής και των δύο ο Χρήστος Τζέκος


.
Παναγιωτόπουλος Γιώργος. Προπονητής στίβου και αθλητής - μαθητής του Χρήστου Τζέκου.
Χριστόφορος Χοίδης αθλητής στα 100 και 200 πιάστηκε ντοπέ.
Δημήτρης Ρέγας αθλητής στα 400 πιάστηκε ντοπέ
Φανή Χαλκιά αθλήτρια στα 400 πιάστηκε ντοπέ
Και οι τρεις έχουν προπονητή τον Παναγιωτόπουλο.
Περίεργη σύμπτωση ακόμη. Η Κατερίνα Θάνου μετά την επάνοδο της στους στίβους προπονείται με τον Παναγιωτόπουλο .
Η Φανή Χαλκιά είναι πρόεδρος των Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ο δημοσιογράφος που έκανε το 2004 τις πολύωρες εκπομπές για να αποδείξει ότι Θάνου και Κεντέρης ήσαν αθώοι και τους είχε βάλει στο μάτι η Δ.Ο.Ε και ο Ρογκ.
Η Χαλκιά δούλευε στην δημοσιογραφική ομάδα του Τριανταφυλλόπουλου πριν ασχοληθεί με τον αθλητισμό και μέσα σε δύο χρόνια , γίνει Ολυμπιονίκης.
Δικηγόρος του Παναγιωτόπουλου και της Χαλκιάς ανέλαβε ο Αγιοστρατείτης ο οποίος είναι ο προσωπικός δικηγόρος του Τριανταφυλλόπουλου.

Εμείς μιλάμε για πολλές και περίεργες συμπτώσεις. Η Δ.Ο.Ε. μιλάει για σπείρα και ανέθεσε στον Λυκουρέζο να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά. ( Οπου γάμος και χαρά ο Αλέξανδρος μπροστά).
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Παγκόσμια ρεκόρ και Ολυμπιακά μετάλλια δεν γίνονται πια μόνο με την προπόνηση. Κάθε χώρα έχει να διαλλέξει ανάμεσα στον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό.Στην προπόνηση ή στο ντοπάρισμα . Τόσο εύκολο είναι. Ας σταματήσουν τα κροκοδείλια δάκρυα και ας μας πουν όλοι , την αλήθεια. Ολοι το ήξεραν και μην τους ακούτε που κάνουν τώρα τους Κινέζους από το Πεκίνο.