Τέλος εποχής για τον Ντέμη στην ΑΕΚ


Αλλαγή σκηνικού στη διοίκηση της ΑΕΚ. Σύμφωνα με πλήροφορίες, ο Ντέμης Νικολαίδης αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ και να αποχωρήσει από τη διοίκηση. Η απόφασή του φέρεται να είναι οριστική και αμετάκλητη παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τους συνεργάτες του να μεταπεισθεί.

Η είδηση της απόφασης του Ντέμη Νικολαΐδη να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ, λίγο πριν από ένα δύσκολο παιχνίδι του δικεφάλου για την Ευρώπη και πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, ταρακούνησε πολύ τα "νερά" στο εσωτερικό της ομάδας και πλέον αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του καφενείου , η παραίτηση οφείλεται σε ρήξη του Ντέμη με δύο από τους μεγαλομετόχους και ειδικά με αυτόν που είναι εφοπλιστής , μέλος του Λόμπυ στη Νέα Υόρκη. Η παραίτηση του Ντέμη ανοίγει το δρόμο για την είσοδο του Μελισσανίδη στο διοικητικά της ΑΕΚ

Αν και οι μέτοχοι αναλάβανε να αλλάξουν τη γνώμη του προέδρου της "Ένωσης", ο ίδιος εμμένει στην απόφαση του και ίσως στο άμεσο μέλλον να παραχωρήσει και τις μετοχές του και να φύγει από την ΑΕΚ.

Αύριο Παρασκευή στις 11 το πρωί θα δώσει συνέντευξη τύπου , που θα εξηγεί τους λόγους παραίτησης