ΤΟ ΝΙΝΙ ...ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ...

Γράφει ο Πέτρος Πέτρου

Περιδιάβαζα τις προάλλες μετά μανίας τά ξαθοκάναλα,προσπαθώντας να διασκεδάσω την αφόρητη θερινή ανία μου..
Και , ω , του θαύματος, πέφτω πάνω σε μια άκρως παιδαγωγική εκπομπή.
Μία αγνώστου προελεύσεως και ονόματος , σε μένα τουλάχιστον, ... ρεπόρτερ , συνεντευξιαζόταν με ένα θρύλο....Την κυρία ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΕΖΕΝΤΑΚΟΥ
Η τελευταία με άνεση ντίβας, του μεσοπολέμου, περιέφερε την εμβρόντητη αλλά πανευτυχή ...δημοσιογράφο στο εσωτερικό του τελευταίου αποκτήματος της, δηλαδή, μιας πανέμορφης όντως θαλαμηγού...
"Σου αρέσει ? ρωτά η θεά την έτοιμη να λιποθυμήσει εκπρόσωπο του καναλιού.
Είναι θαύμα, είναι όνειρο, απαντάει ξελιγωμένη εκείνη...Μα η Στέλλα απτόητη την αποτελειώνει.. "Δεν βαριέσαι παρήγγειλα καινούργιο. Θα μου στοιχίσει μια ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΑ-500.000 ευρω- για τους αμύητους στο γλωσσάριον της αοιδού, αλλά δεν βαριέσαι ...."
Μα η ρεπόρτερ πανάξια μαθήτρια είμαι σίγουρος της σχολής δημοσιογραφίας ενός ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ η τουλάχιστον ενός ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΤΙΑ την προβοκάρει . ανελέητα...ΝΑΙ αλλά η ΣΑΣΣΑ ΜΠΑΣΤΑ ( μη μου πείτε τώρα, ποια είναι αυτή ), δήλωσε πως βγάζει (απ το τραγούδι ασφαλώς) 60.000 ευρώ τον μήνα!!! την καρφώνει,σίγουρη πως έφερε την ντίβα σε δύσκολη θέση..
Και η ΣΤΕΛΛΑΡΑ απτόητη ....
" Σιγά τα λεφτά, εγώ βγάζω περισσότερα!!!!! ¨"
Τώρα θα μου πείτε , και με το δίκιο σας. Δεν μας παρατάς χριστιανέ μου , στον πόνο μας..
εμείς δεν μπορούμε να πάμε τριήμερο στη Λούτσα και συ μας μιλάς για κότερα και θαλαμηγούς..
Συμμερίζομαι τον πόνο σας και σας ζητάω συγνώμη..
Αλλά βοηθήστε με σας παρακαλώ,. Τι συμβουλή να δώσω στίς κόρες μου πού τελείωσαν τό Λύκειο μέ 19 και κάτι, οταν ζητούν την συμβουλή μου προκειμένου νά επιλέξουν τον επαγγελματικό τους ...προσανατολισμό ? .