Μις Παγκόσμιος Τουρισμός στη Θεσσαλονίκη

Ψηλά κορμιά και θεσπέσιες παρουσίες από όλον τον κόσμο έχουν κατακλύσει τη Θεσσαλονίκη για τον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς και την ανάδειξη της Μις Παγκόσμιος Τουρισμός. Η εκδήλωση γίνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα με σύνθημα «Σώστε το νερό» στέλνεται και ένα οικολογικό μήνυμα για τη λειψυδρία στον πλανήτη. Το θερμόμετρο στην πόλη ανεβαίνει αφού δεκάδες καλλονές περιηγούνται στα αξιοθέατα και τα μνημεία.

Η διοργάνωση του τελικού του διαγωνισμού έγινε χθες βράδυ στις 9.30 στο ξενοδοχείο Hyatt Regency. Οι υποψήφιες φιναλίστ επισκέφθηκαν και το Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη. Φωτογραφήθηκαν μαζί του και συζήτησαν για θέματα τουρισμού, προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό και φυσικά για την ιδιαιτερότητα του ωραίου φύλου. «Εμείς οι άνδρες ζηλεύουμε τις γυναίκες, γιατί είστε πιο έξυπνες και πιο ψηλές από μας», είπε με χαμόγελο ο Νομάρχης, ευχόμενος μάλιστα να κυβερνήσει κάποτε τον κόσμο μια ψηλή γυναίκα και όμορφη γυναίκα.

Δεν έλειψαν και τα μαθήματα ιστορίας αφού ο κ. Ψωμιάδης αποχαιρετώντας τις κοπέλες ανέφερε, «αυτός ο τόπος είναι το σημείο από όπου ξεκίνησε τη μεγάλη του διαδρομή ο απελευθερωτής των λαών, ο Μέγας Αλέξανδρος που είναι και Έλληνας και Μακεδόνας». Οι καλλονές δήλωσαν ενθουσιασμένες με τη Θεσσαλονίκη.