άγρα πελατών και ο κατευθυνόμενος τουρίστας - πελάτης!!

Με αφορμή τα έκτροπα, την ασυδοσία, την ανομία και τον ¨τηλεκατευθυνόμενο¨ τουρισμό και με όλα τα επακόλουθα, που συμβαίνουν σε κάποιες τουριστικές περιοχές, στην συγκεκριμένη περίπτωση της Χερσονήσου, από οργανωμένα κυκλώματα από ξένους tours operators και στην συνέχεια από κάποιους Έλληνες tours operators και με την τελική συμμετοχή κάποιων επιχειρηματιών από το χώρο της εστίασης και της αναψυχής, κλείνει ο κύκλος του κατά τα` άλλα όπως θέλουν να τον αποκαλούν ¨Οργανωμένου Τουρισμού¨, όλα αυτά πάνε ¨πακέτο¨.Και όλα αυτά με την σιωπηλή ανοχή των αρμόδιων φορέων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης!Δεν είναι κάτι καινούργιο, χρόνια τώρα!!!Κρατάει χρόνια…. αυτή η κολόνια!!
Πάντα έλεγα και συνεχίζω να λέω ότι σε αυτή την χώρα δεν πάσχουμε από νόμους, αλλά από ανθρώπους που πρέπει να βρούμε, για να τους εφαρμόσουν!
!
Για αυτό λοιπόν ας πάψουν να μας κοροϊδεύουν οι αρμόδιοι ¨άρχοντες¨ κάθε φορά που για καθαρά και μόνο πελατειακών σχέσεων, των ολίγων πάντα, - τώρα πως γίνεται αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω – κάθε φορά που είναι να εφαρμόσουν τον νόμο δεν είναι αρμόδιοι! Και το ¨μπαλάκι¨ πάει και έρχεται!
Τουλάχιστον μην υποτιμάνε την νοημοσύνη μας.
Τα υπόλοιπα στο busy bee