Η Εβδομάδα που πέρασε


ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Απόφαση ΥΠΕΠΘ για αναγνώριση ιδιωτικών πανεπιστημίων από την πίσω πόρτα: Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά… ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;. ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;… ΑΝ ΝΑΙ, ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Περιοδεία Καραμανλή στην κατακαημένη Ολύμπία με χορηγία ΟΝΝΕΔ: Αν δεν είχαμε 40 βαθμούς ζέστη θα έλεγε κανείς ότι ήταν όλα παγωμένα.

Κράξιμο Λιάπη από Ξαρχάκο και Πολιτιστικούς φορείς στην Καλαμάτα: Τέτοιο πράμα δεν θα του έχει συμβεί στην Αυστρία και Γερμανία.

Αλέκα εναντίον ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ: Εύκολο είναι να σε πιάσουν κλέβοντας οπώρας, να βγάζεις για υπεράσπιση έναν ντεμέκ λαικοεργατικό οργίλο δημοσιογράφο και έναν φουκαρά βουλευτή, άλλα να λέει ο ένας, άλλα να λέει ο άλλος σαν νάναι μονές και ζυγές μέρες κυκλοφορίας και ο κόσμος να βλέπει δύο κωμωδίες σε πακέτο μιας;. Ο Γκλέτσος ίσως να έπειθε περισσότερο λόγω ομορφιάς και επαγγέλματος.

Παύση Ζορμπά: Ουδείς Προφήτης Καλού κ’ Αγαθού στον τόπο του…

Σκάνδαλο ΟΣΕ: Ωωω!!!-Σσσς…- Εεεε!!!…

Αίτημα των Σούπερμαρκετ για εργασία και τις Κυριακές: Το 65ωρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης – που ξέρει γιατί δεν θέλει να ψηφίζουν με δημοψήφισμα οι ευρωπαϊκοί λαοί το Ευρωσύνταγμα- στην άμεση εφαρμογή του. Επικράτηση των μεγάλων επιχειρήσεων σε βάρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που θα κλείσουν γιατί δεν αντέχουν το λειτουργικό κόστος.