Ο συνήγορος του διαβόλου.... ενός “100ευρου μπουκαλιού νερού”!

Δεν μπορώ τώρα και δύο μέρες, δεν άντεξα άλλο , λέω θα το γράψω, αυτές τις μονόπλευρες υπερβολές του Έλληνα, το να τρέχει να καταδικάσει, με μονόπλευρη ενημέρωση, χωρίς να έχει ακουστεί εκατέρωθεν η όποια τοποθέτηση – θέση.
-100 ευρώ για ένα μπουκάλι νερό!! Φωνάζουν κανάλια και εφημερίδες!

-Επιπτώσεις στον τουρισμό!!
-Κρεμάστε τον![Λέω τώρα εγώ!]

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ στον άκουσμα της είδησης αντέδρασα, μετά το σκέφτηκα λίγο και μετά… περισσότερο!
Για βάστα λέω, ξέρουμε ότι υπάρχουν κερδοσκόποι KAI στον τουρισμό, ότι δεν υπάρχει τουριστική συνείδηση από ένα μεγάλο κομμάτι των άμεσα εμπλεκομένων με το αντικείμενο κλπ, άλλωστε είμαι από αυτούς που το φωνάζουν χρόνια τώρα, αλλά….και πάλι λίγο υπερβολικό μου ακούγεται.
Καλά να χρεώσεις κάτι στο 3πλούν, 5πλούν άντε 10πλούν αλλά επί 100 φορές πάνω, μόνο ένα ηλίθιος νομίζω θα έκανε κάτι τέτοιο.
Προσπαθώ να σκεφτώ…..μήπως είναι και κάτι άλλο ¨πίσω¨, που εγώ δεν το γνωρίζω?
Δεν ξέρω! Ίσως! Ίσως και όχι! Δεν μπορώ να το γνωρίζω! Άρα δεν μπορώ να προδικάσω! Ας μην βιαστώ λοιπόν να καταδικάσω!
Οι παράγοντες που μπορεί να οδήγησαν στο όποιο, όπως και να`χει αποτέλεσμα της όλης ιστορίας σίγουρα και δεν είναι ότι το καλύτερο.
Πιστεύω, ότι κάτι έχει συμβεί εκατέρωθεν, για να οδηγηθεί η όλη ιστορία σε ακραίες καταστάσεις, ίσως…νομίζω….απλές εικασίες, δεν μπορώ να ξέρω άρα και να καταδικάσω την μία η την άλλη πλευρά!
Είπαμε, υπάρχουν άνθρωποι στο χώρο που δεν είναι επαγγελματίες, δεν σέβονται και δεν έχουν συνείδηση!
Μην ξεχνάμε άλλωστε, τουλάχιστον εμείς οι άμεσοι εμπλεκόμενοι με το αντικείμενο και τι είδους τουρισμού, και τι ποιότητας, [δεν εννοώ βέβαια οικονομικής – αυτό το έχουμε ξεχάσει εδώ και καιρό]
Τα ¨μπουμπούκια¨ των φίλων μας και ετέρων Ευρωπαίων, κατακλύζουν αυτή την περίοδο τις τουριστικές μας περιοχές και ξέρουμε ποιες είναι οι συμπεριφορές τους στην πλειοψηφία από αυτούς, γενικά ως προς τον τόπο που τους φιλοξενεί, με τις όποιες συνέπειες, θετικές και αρνητικές!
Ευτυχώς δεν είναι όλοι το ίδιο!...........

Τα υπόλοιπα στο busy bee