ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΑΝΕΡΟΙ

Εζήλωσαν την δόξα των media stars οι μυστικοί πράκτορες και έβαλαν μιντανθρώπους να οργανώσουν το συνέδριο τους Χθες το μεσημέρι στο ξενοδοχείο “King George” η ΕΥΠ είχε ημερίδα με θέμα ΚΡΑΤΟΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ - Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ποιοι ήταν συντονιστές της συζήτησης; Δύο διευθυντές εφημερίδων, ενώ συμμετείχαν και δύο διπλωματικοί συντάκτες .

“Κονδύλια, μόνιμο πολιτικό προσωπικό και συμμετοχή στο ΚΥΣΕΑ -όπως γίνεται και σε άλλες χώρες- ζήτησε ο διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. «Κατασκοπεία δεν γίνεται με 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, όταν οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας έχουν στη διάθεσή τους ετησίως 498 εκατ. ευρώ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοραντής.

Ο διοικητής της Υπηρεσίας υπογράμμισε ότι τα κονδύλια που διατίθενται συνολικά για τις έρευνες των υπαλλήλων της ΕΥΠ είναι 4,5 εκατ. ευρώ, όμως τα 3 εκατ. ευρώ αφορούν πληρωμές στελεχών της υπηρεσίας στο εξωτερικό.

Ο κ. Κοραντής ζήτησε επιπλέον ο εκάστοτε διοικητής της ΕΥΠ να συμμετέχει στο ΚΥΣΕΑ, όπως συμβαίνει σε πολλές άλλες χώρες.

Τώρα πως γίνεται μια υπηρεσία που είναι κρυφή να φανερώνεται με δημοσιοσχετιστικές μεθόδους είναι μια απορία μας που μάλλον θα μείνει αναπάντητη. Λόγοι Εθνικής Ασφάλειας θα υποστηρίξουν. Τα καλά και συμφέροντα. Άντε να δούμε και διαφημίσεις που θα μας προτρέπουν να στρατολογηθούμε στην υπηρεσία αυτή.