Ο δρόμος προς την Αυστρία

Με στόχο να υπερασπίσει το στέμμα της πρωταθλήτριας Ευρώπης θα παραταχθεί στα γήπεδα της Αυστρίας και Ελβετίας η Εθνική Ελλάδος.
Πριν τέσσερα χρόνια ούτε ο πιο φανατικός οπαδός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν θα πίστευε ότι οι παίκτες του Οτο Ρεχάγκελ θα ξεκινούσαν στην πρεμιέρα με νίκη αλλά και... στον τελικό επί των γηπεδούχων Πορτογάλων σηκώνοντας την "κούπα" της πρωταθλήτριας ομάδας για το 2004. Με "σκελετό" από παίκτες πρωταθλητές ο Γερμανός τεχνικός θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να έχει και φέτος υψηλές προσδοκίες.
Αντίπαλοί μας στην πορεία για ένα νέο "θαύμα" και παράλληλα να διατηρήσουμε τα πεπραγμένα η Σουηδία, οι "γνώριμες" αλλά και "γούρικες" Ισπανία και Ρωσία.

"Η Ε.Π.Ο. εξασφάλισε χάρη στις προσπάθειές της έναν επιπλέον αριθμό εισιτηρίων των αγώνων της Εθνικής Ομάδας στο EURO 2008 για τους Ελληνες φιλάθλους.
Η διάθεσή τους στο κοινό θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008 και θα γίνεται από ειδικό χώρο στον 1ο όροφο της Λ. Συγγρού 137 (καθημερινά, ώρες 12:00-17:00).

Κάθε φίλαθλος δικαιούται τρία (3) εισιτήρια για κάθε αγώνα της Εθνικής Ομάδας. Για την αγορά τους είναι απαραίτητη η φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας, η οποία θα κατατίθεται στον υπεύθυνο πώλησης των εισιτηρίων".


Ας θυμηθούμε το πειρατικό της Πορτογαλίας για να αρχίσουμε σιγά σιγά να ζεσταινόμαστε