Αρχισαν οι διαγραφές στο Πασοκ....Ξύλο και Ταεκβοντό στη Νεολαία

ΣΕ διαγραφές στελεχών της Νεολαίας προχωράει η Χαριλάου Τρικούπη μετά την αναστάτωση που προκάλεσε στο ΠΑΣΟΚ η επεισοδιακή διαδικασία εκλογής νέας ηγεσίας της ΠΑΣΠ.

Όλα άρχισαν όταν λίγο πριν από το πέρας της καταμέτρησης σε μία από τις 9 κάλπες που στήθηκαν για την εκλογή γραμματέα στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) η εφορευτική επιτροπή έκρινε ως άκυρο ένα ψηφοδέλτιο που θα μπορούσε σύμφωνα με κάποια στελέχη της ΠΑΣΠ να καθορίσει και το τελικό αποτέλεσμα.Τότε ξεκίνησαν τα επεισόδια που έφτασαν και σε λαβές ταεκβοντό.
Την κατάσταση προσπάθησε να εκτονώσει ο επικεφαλής της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ανωμερίτης, ο οποίος προπηλακίστηκε αλλά τελικά πήρε την επίμαχη κάλπη και τα ψηφοδέλτια «προκειμένου να προστατεύσει το εκλογικό υλικό» και τα κλείδωσε στα γραφεία της ΕΚΑΠ.

Μόλις χθες μάλιστα, η ΕΚΑΠ αποφάσισε διαγραφές 306 μελών του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα για διπλοψηφία και άλλων 2.000 μελών στις υπόλοιπες οργανώσεις της

Εδώ ο κόσμος καίγεται , η γη σείεται , η ακρίβεια καλπάζει , η Ελλάδα πάει στο euro 2008 και στο ΠαΣοΚ συνεχίζουν τις εσωκομματικές εκλογές και τις διαγραφές .