Για τους Πολιτικούς η Αθήνα αρχίζει και τελειώνει στο Κολωνάκι

Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ

1. Κυρία Βαγενά παρακολουθήσαμε έκπληκτοι αυτά που λέγατε στην τηλεόραση του Alpha,για το πολύπαθο πάλαι ποτέ ιστορικό κέντρο της Αθήνας που κατάντησε πορνο-ναρκω κέντρο της πρωτεύουσας. Σας ακούσαμε να λέτε ότι Αθήνα δεν είναι μόνο το Σύνταγμα και η Πλάκα αλλά και οι άλλες περιοχές, που έχουν προβλήματα. Έχουμε δηλαδή έναν δήμαρχο Συντάγματος και .......Πλάκας;.

--Και δυστυχώς όχι μόνο Δήμαρχο, αλλά και Υπουργούς και πολιτικούς, που η Αθήνα γι' αυτούς αρχίζει και τελειώνει στο Κολωνάκι όπου πίνουν τον καφέ τους.

2. Αν αναλαμβάνατε εσείς δήμαρχος τι θα κάνατε για να διορθωθεί αυτό το αίσχος;

--Πρώτα πρώτα θα άρχιζα από τα πιο απλά. Να καθαρίσω τους δρόμους και την πόλη. Το αυτονόητο. Αυτό που κάνουμε όλοι στο σπίτι μας.

3. Αναφερθήκατε και στους θεατρόφιλους που κατηφορίζουν προς τα θέατρα της περιοχής και βλέπουν αυτή τη μίζερη εικόνα. Αλήθεια μήπως χρειάζεται πια να ξέρουν και λίγη αυτοάμυνα λόγω της επικινδυνότητας της περιοχής αφού η αστυνομία έχει ελλιπές προσωπικό για φρούρηση της περιοχής;.

--Τι εννοείτε; Να ζητούμε από τους θεατές να γνωρίζουν πολεμικές τέχνες; Δεν νομίζω.

4. Ζητήσατε την παρέμβαση του κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου, υφυπουργού Τουρισμού. Πως πιστεύετε ότι θα μπορούσε να σας βοηθήσει όταν και κείνος ζητά από τους αρμόδιους συναδέλφους του να πάρουν μέτρα κατά της ακρίβειας για να μη φύγει ο τουρισμός, και δεν βλέπει φως από τους συναδέλφους του. Πιστεύετε ότι είναι έλλειψη πόρων ή πολιτικής απόφασης;;.

--Είναι κακή διαχείριση των πόρων. Είναι ελλειπής πολιτική απόφαση και δυστυχώς πολλές φορές ανικανότητα.

5. Απευθυνθήκατε στους υπουργούς - βουλευτές της Α' Αθηνώνοι οποίοι έχουν και ψηφοφόρους εκεί;. Αν ναι, τι σας είπαν;.

--Όχι. Η κυρία Διαμαντοπούλου, μόνη της, όταν με είδε να μιλώ γι' αυτά τα θέματα στην τηλεόραση μου ζήτησε συνεργασία

6. Μήπως πρέπει να αναλάβετε μια πρωτοβουλία εσείς οι Άνθρωποι του Πολιτισμού για να εκπολιτίσετε τους αρμόδιους;.

--Καμμιά φορά οι άνθρωποι του Πολιτισμού διαθέτουν περισσότερη τόλμη, φαντασία, εντιμότητα και εργατικόττητα από τους πολιτικούς μας.

Σας ευχαριστώ

Άννα Βαγενά