Ο Ψωμιάδης είναι ...γαλοπούλα που κάνει .....κολοτούμπες;;;;;;;;

Εκεί που καθόμαστε σήμερα Κυριακή πρωί στο καφενείο και βλέπαμε mega Σαββατοκύριακο ,ξαφνικά παρουσιάστηκε μπροστά μας ο Ζορό χωρίς την στολή και κήρυξε επίθεση στα Σκόπια . Σήμερα έχουνε εκλογές , μήπως και τους πιάσουμε στον ύπνο.
Έκπληκτοι σταματήσαμε την κουβέντα και καρφωθήκαμε στο δέκτη μήπως και καλέσουν την κλάση μας , για να πάμε στον πόλεμο. " Θα μεγαλώσει η ρυτίδα στην ψυχή του λέει αν τα Σκόπια πάρουν το όνομα Μακεδονία αλλά επειδή το δέχτηκε η Ν. Δ. θα το δεχτεί και αυτός".
Ησυχάσαμε για λίγο , αλλά όταν οι δημοσιογράφοι άρχισαν να τον λένε κολοτούμπα και ότι είναι κότα , αυτός είπε δεν είναι κότα αλλά ούτε και γαλοπούλα. Κάλεσε τον Ταρζάν μαζί του σ"αυτήν την εκστρατεία και άρχισε να μοιράζει ξυπνητήρια . Ξανακάτσαμε και συνεχίσαμε να βλέπουμε τον εθνικό ...γελωτοποιό μας να ανοίγει στο Λιάνη γραφείο τύπου στα Σκόπια και να καλεί τους ομογενείς από την Αυστραλία μαζί του στην επίθεση . Γέμισε γέλια το καφενείο, κάποιοι άρχισαν τις κολοτούμπες και κάποιοι τα κακαρίσματα.
Όμως τον καφετζή τον έπιασε μια μελαγχολία . Πως είναι δυνατόν τόσο σοβαρά θέματα της εξωτερικής μας πολιτικής να τα διαχειρίζονται γραφικοί και ανεύθυνοι τύποι; Πως είναι δυνατόν στη νύφη του Θερμαικού να εκλέγονται κότες ή γαλοπούλες ; Ξεκινήσαμε την καφενοκουβέντα . Κάποιος είπε ότι ο Ψωμιάδης εκφράζει τον λανθάνοντα τσαμπουκά του καταπιεσμένου μαλάκα , κάποιος άλλος πρότεινε να του επιβάλουμε ποινή. Το συζητήσαμε και καταλήξαμε στην ποινή . Δεν σας τη λέμε , την δείχνουμε στη φωτογραφία