Η Βέροια και πάλι στο .......επίκεντρο!!!!!!!!!

Γράφει ο ΣΗΚΑΤ

Μια πολύ περίεργη υπόθεση που, εάν προχωρήσουν σε βάθος οι αστυνομικές έρευνες, μπορεί να εξελιχθεί σε εξαιρετικά σοβαρή και να βγάλει λαβράκι που αφορά οργανωμένο παιδεραστικό κύκλωμα, απασχολεί από την Παρασκευή τα μεσάνυχτα την Ασφάλεια Βέροιας. Δεκαεπτάχρονος μαθητής συνελήφθη στο κέντρο της πόλης και ομολόγησε στην αστυνομία ότι πληρωνόταν με 40 ευρώ κάθε φορά για να ικανοποιεί τις ανώμαλες σεξουαλικές επιθυμίες ενός 48χρονου. Φρίκη στις τοπικές αρχές προκάλεσε η κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι του ενηλίκου, όπου εντοπίστηκαν πάνω από διακόσιες κασέτες και DVDs με σκληρό, διαστροφικό περιεχόμενο. Ηλικιωμένοι παιδεραστές εικονίζονταν σε ερασιτεχνικές λήψεις να ασελγούν με πρωτοφανή βαναυσότητα σε μωρά που ήταν δεμένα με θηλιές στο λαιμό!

Η σύλληψη του ανήλικου επ’ αμοιβή επιβήτορα έγινε ύστερα από έναν έλεγχο ρουτίνας πληρώματος περιπολικού στο κέντρο της Βέροιας. Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και με όσα δημοσιεύονται στο Μακεδονικό Δίκτυο-verianet.gr του Δημήτρη Καρολίδη, την Παρασκευή το βράδυ έγινε έλεγχος από την αστυνομία σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε δίχως δίπλωμα ο ανήλικος, με συνεπιβάτη τον 48χρονο. Κατά την προσαγωγή και των δύο στο αστυνομικό μέγαρο της Βέροιας προέκυψε από την ανάκριση ότι η αθώα βόλτα ήταν παρά φύσιν ερωτικό ραντεβού.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 48χρονος παραδέχτηκε τη συμμετοχή του σε παθητική ακολασία έναντι αμοιβής και ότι είχε δώσει το αυτοκίνητό του στον πιτσιρικά «για να τον γλυκάνει». Σχηματίστηκε δικογραφία και μαζί με τον 17χρονο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι. Εξαιρετικό ανακριτικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το πορνογραφικό παιδεραστικό υλικό που βρέθηκε στο σπίτι του 48χρονου πολίτη υπεράνω υποψίας, στο οποίο βρέφη φέρεται να βασανίζονται και να κακοποιούνται σεξουαλικά από άντρες-κτήνη. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι τα πλάνα τα κατέβαζε από το Διαδίκτυο, ενώ άλλα, επίσης σκληρά, του τα προμήθευε φίλος του καταστηματάρχης, τον οποίο κατονόμασε. Η αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει εάν στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα άτομα και εάν αναγνωρίσιμοι πολίτες της πόλης συμμετέχουν στις βιντεοσκοπημένες φρικωδίες.
Και κανένα ονοματάκι δεν θα έβλαπτε , όποιος είναι από Βέροια ας μας ενημερώσει