Σκαλίζοντας τον τύπο

Νοθεία παντού
Γράφουν οι εφημερίδες

ΠΑΡΑ
το γεγονός ότι ο κ. Ραγκούσης όπως και ο Γ. Ανωμερίτης (πρόεδρος της ΕΚΑΠ) υποστήριξαν χθες ότι τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν κατά την ψηφοφορία δεν μπορούν να σκιάσουν τη διαδικασία, φαίνεται πως στην Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης έχουν συσσωρευτεί πολλές καταγγελίες για νοθεία.
Στην περιοχή της πρωτεύουσας, παραδείγματος χάριν, καταγγέλλονται πρωτοφανή περιστατικά όπως η...
απαγωγή μιας κάλπης στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Δευτέρας και πριν αρχίσει η καταμέτρηση, από την οποία εξαρτάται απόλυτα η εκλογή του γραμματέα της Νομαρχιακής καθώς ο υποψήφιος που προηγείται σε άλλες κάλπες έχει μόνο 8 ψήφους διαφορά από τον δεύτερο. Κλήθηκε μέχρι και η Αστυνομία για να επιβάλει την τάξη.Στην Αχαΐα καταγγέλλεται ότι σε δύο χωριά βρέθηκαν στις κάλπες από 700 ψηφοδέλτια σε καθεμιά, αλλά οι εγγεγραμμένοι δεν υπερέβαιναν τους... 40!Επίσης στη Νομαρχιακή Α΄ Αθήνας Η πλευρά των ηττημένων υποστηρίζει ότι ο νέος γραμματέας εξελέγη με 200 ψήφους που βρέθηκαν σε μια κάλπη στο 5ο Διαμέρισμα και από μια κάλπη στο 7ο Διαμέρισμα όπου ψήφισαν πολλοί μετανάστες".( Τα Νέα 21-5-2008)

Τι γίνεται ρε παιδιά . Παντού νοθεία . Το ηλιέλαιο με ορυκτέλαιο Ουκρανίας ,νοθεία στα βενζινάδικα , νοθεία στα τρόφιμα ακόμη και στις εσωκοματικές εκλογές του Πασοκ. Έκλεψαν λέει την κάλπη!!!!!!Και εις ανώτερα . Επειδή αυτήν την εποχή γίνονται οι πανελλήνιες εξετάσεις των παιδιών μας για την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια , ελπίζουμε αυτές να γλιτώσουν τη νοθεία .