Μπόχα παντού . Μας έπνιξε η μπόχα

ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Έχω αρχίσει και …σαλεύω! Μου έρχεται -εδώ και καιρό- μια μπόχα από παντού! Φυσικά και δεν πρέπει να είναι οι …μεζέδες που κερνάει ο καφετζής , τηγανισμένοι σε ορυκτέλαια, ούτε κι αυτοί οι ίδιοι οι μεζέδες να προέρχονται από μια σάπια διατροφική αλυσίδα. Φυσικά και δεν πρέπει να είναι από τα …άπλυτα που κρέμονται στα μανταλάκια των ΜΜΕ καθημερινά με τα τόσα σκάνδαλα. Πιστεύω ούτε να προέρχεται αυτή η βρώμα από τον βόθρο του πολιτικού …καφενείου, όπου ο καθένας μετράει τις δημοσκοπήσεις και αυτοευχαριστούμενος ή όχι αρχίζει στις …ροχάλες τον αντίπαλό του. Δεν νομίζω να προέρχεται από τα …αποδυτήρια των διάφορων αθλητικών εγκαταστάσεων, με τις σαβούρες που «ταΐζουν» τους αθλητές. Άσε πια τις βρωμιές της υποκουλτούρας των ΜΜΕ. Και που να ψάξω και που να κοιτάξω και που να φανταστώ????

Τελικά μια φορά σηκώθηκα από τον καναπέ της ξάπλας και της αδράνειας –με κατεύθυνση τουαλέτα- και μου ‘ρθε ακόμη χειρότερη μπόχα!!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!! Γιατί από ΕΜΕΝΑ ήταν όλη αυτή η σιχαμένη μυρωδιά!!! Τα σκεπάζει όλα η ΔΙΚΗ ΜΟΥ βρώμα της αδιαφορίας, του ωχαδελφισμού, της μοιρολατρίας και του βολέματος. Ξέχασα κάτι???

Και τώρα τι κάνουμε??? Αποσμητικό να σκεπάσουμε κάθε βλαβερή και επικίνδυνη οσμή???? Ή ισχυρό απορρυπαντικό - καθαριστικό για να σωθούμε????

Αδέλφια, προτάσεις κι όχι διαπιστώσεις της κατάστασης!!!

Αδέλφια , γρήγορες λύσεις, γιατί η μπόχα θα μας ψοφήσει και μετά …πάπαλα!

Συνέλληνες, ενεργοποίηση!!!!

Bilsot , ο βρωμιάρης (“dirty jobs”)