Το ντοπάρισμα είναι κανόνας και όχι εξαίρεση

Γράφει ο τύπος
Η άνοδος
"Το τέταρτό μετάλλιο χάρισε στην Ελλάδα ο Γιάννης Δρυμωνάκος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν, καθώς τερμάτισε δεύτερο στον τελικό των 400μ. μικτής ατομικής" ( in.gr 24-3-2008 )
"O Γιάννης Δρυμωνάκος άφησε και τον ίδιο... άναυδο. και ήταν…αφοπλιστικά ειλικρινής: «Εντάξει, κολυμπάω γρήγορα στην προπόνηση αλλά με το χρόνο μου (1.54.16 ρεκόρ Ευρώπης) έπαθα πλάκα, δεν το πίστευα όταν το είδα. Με βοήθησε σίγουρα ο γρήγορος ρυθμός της κούρσας και ο έντονος συναγωνισμός" (contra.gr 14-3 2008)
Η πτώση :
Το όνειρο γίνεται εφιάλτης

"Οι εξελίξεις στην υπόθεση χρήσης απαγορευμένων ουσιών από κορυφαίο Έλληνα κολυμβητή ήταν ραγδαίες στη χθεσινή ημέρα. Λίγο μετά τις 11 το πρωί έφθασε στα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας το χαρτί από το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπιγνκ (ΕΣΚΑΝ), με ημερομηνία 12/5/08, που αναφερόταν στην ύπαρξη θετικού δείγματος κολυμβητή. Η ουσία αλλά και το όνομα του αθλητή, όπως προβλέπει ο κανονισμός, δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα. Αλλά πρόκειται για την περίφημη μεθυλντριενολόνη ή εν συντομία Μ3, που μπήκε αίφνης στην αθλητική ζωή του τόπου με την υπόθεση των 11 μελών της εθνικής ομάδας άρσης βαρών".(goalday 14 - 5 -2008)

Ολοι πάλι πέφτουν από τα σύννεφα .Εμείς το ξαναλέμε Ολυμπιακά και άλλα μετάλλια χωρίς φάρμακα δεν γίνεται