Καλή…τύχη, Καλο…μοίρα!!!

Έτσι τα …βλέπω…

Γράφει ο: gianniotis.gr

Από τα βάθη της καρδιάς μας Καλομοίρα, σου ευχόμαστε καλή τύχη.

Η ευχή μας είναι τόσο δυνατή, που θα ήταν "ευχής έργον", αν μας έφερνες και την πρωτιά.

Ευτυχώς για σένα αυτή την κρίσιμη στιγμή, είσαι μακριά από την Ελλάδα, και προφανώς δεν πρέπει να έχεις την ενημέρωση που έχουμε εμείς, γιατί αν την είχες, σίγουρα θα απογοητευόσουν από τις τοποθετήσεις και τις αναλύσεις των "κουλτουριάρηδων" της TV.

Θέλω να σου πω ότι οι εδώ "αναλυτές" ξεκίνησαν ήδη την εκτόξευση χολής.

Επειδή είσαι άτομο διαφορετικής νοοτροπίας και κουλτούρας από αυτή της Ελληνικής, τα όσα έμαθες εδώ στην Ελλάδα, δεν πιστεύω ότι είναι αρκετά, για να σε κάνουν να αντέξεις και να αντιμετωπίσεις κάποιους "χαχόλους", οι οποίοι σε περίπτωση που η κατάταξή σου στην βαθμολογική σειρά, δεν θα είναι η αναμενόμενη…γι’ αυτούς, θα βγάλουν επάνω σου ότι κομπλεξικό κατάλοιπο τους έχει απομείνει.

Σ’ αυτή την περίπτωση, πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και να αποκτήσεις …γερό στομάχι, γιατί όλες οι "κατινίστικες" εκπομπές, θα σε κατασπαράξουν, καταδικάζοντας όχι μόνο εσένα για την ενδεχόμενη – χτύπα ξύλο – αποτυχία σου, αλλά και όλους τους άλλους παράγοντες που με τον έναν ή άλλον τρόπο, έχουν εμπλακεί στην διαδικασία της Eurovision.

Από αυτή την κριτική δεν θα γλυτώσουν ούτε και οι διοικούντες την Ελληνική Κρατική τηλεόραση, που διέθεσαν μέσω ημών και υμών τα εκατομμύρια ευρώ γι’ αυτή την "φιέστα", όπως θα την χαρακτηρίσουν.

Κι’ αν όμως "σπάσει ο διάολος το ποδάρι του" και φέρεις την πρωτιά, τότε να δεις υποκρισία και φαρισαϊσμό.

Όλοι θα λένε ότι "…επιτέλους δικαιώθηκαν οι προβλέψεις που είχαμε από την αρχή, και χάρη στη δική μας επιμονή η Καλομοίρα…θριάμβευσε".

Όλοι θα ισχυρίζονται ότι η εκπομπή τους, αλλά και οι καλεσμένοι της, συνέβαλαν τα μέγιστα για την δική σου επιτυχία.

Περιττό να σου πω ότι οι εκπομπές θα είναι ατελείωτες, και επί τη ευκαιρία θα μας κάνεις να ξεχάσουμε τα…παρθένα ορυκτέλαια.

Μην πιστέψεις κανέναν!!!

Και οι δύο πλευρές ξεχειλίζουν από…κομπλεξισμό.

Μετά την επιστροφή σου, θα ασχοληθούμε με τον "θεσμό" της Eurovision.

Καλή σου τύχη…

gianniotis.gr