Μέσα στις επόμενες ημέρες επικυρώνεται από τη Βουλή η συμφωνία για τον ΟΤΕ

Για τη συμφωνία με την Deutsche Telekom για τον ΟΤΕ συζήτησαν, μεταξύ άλλων, την Παρασκευή ο υπουργός Επικοινωνιών Κ.Χατζηδάκης με την αρμόδια κοινοτική επίτροπο Βίβιαν Ρέντιγγκ.

Όπως δήλωσε ο υπουργός μετά τη συνάντηση, τα βασικά θέματα που εξετάστηκαν στη συνάντηση ήσαν :

- Το θέμα της συμφωνίας μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Deutsche Telekom για τον ΟΤΕ.

- Οι διαπραγματεύσεις που σχετίζονται με το μέλλον της ENISA, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια των Δικτύων, η έδρα του οποίου είναι στο Ηράκλειο και θα παραμείνει εκεί τουλάχιστον μέχρι το 2012.

Σε ερώτηση για το θέμα του ΟΤΕ, η κ. Ρέντινγκ δήλωσε:«Είναι μια κοινή προσπάθεια, δηλαδή ενώνουν τις προσπάθειές τους δύο μεγάλες εταιρείες. Είναι κάτι που το βλέπουμε σε όλη την Ευρώπη συνεχώς. Θα περιμένουμε, λοιπόν, να δούμε τα αποτελέσματα» είπε.

Από την πλευρά του, ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι, εντός των προσεχών ημερών, η συμφωνία θα έλθει προς επικύρωση στη Βουλή και πρόσθεσε ότι τα βασικά στοιχεία της συμφωνίας είναι ήδη γνωστά και δεν πρόκειται να υπάρξουν εκπλήξεις


Καλώς την δεχτήκαμε .Και με τη βούλα της Ευρωπαικής ένωσης ο ΟΤΕ στη Deutsche Telekom . ΄Εφτιαξε λοιπόν ο"Κ.Βελαοριτης''το καινούριο σήμα του ΟΤΕ και το προτείνουμε για χρήση