Οταν το γελοίο μπερδεύεται με το σοβαρό

Γράφει ο ΣΗΚΑΤ
Αφορμή βρήκε ο βολευτής να τον μάθουμε και εμείς που δεν τον ξέραμε , κάπου βρήκε το πίσω ψαλίδι σε καμία πέτρα και έκανε κανένα σημάδι , και η φαντασίωση του βολευτεί νομίζει ότι έγινε ο Κενεντυ της Ελλάδας και θέλουν να τον βγάλουν από την μέση , σιγά ρε μεγάλε ,καλό το κόλπο για να μαζέψεις καμία ψήφο γιατί από ότι βλέπω κουτορνίθια σε ψηφίζουν

Για απόπειρα εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του, κάνει λόγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή ένα ύποπτο κόψιμο, που εντοπίστηκε στο πίσω ψαλίδι του υπηρεσιακού του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το "Βήμα της Κυριακής" το περιστατικό ερευνήθηκε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν τη φθορά που όπως αναφέρεται στην έκθεση πραγματογνωμοσύνης προκλήθηκε από χρήση γωνιακού τροχού ή παρόμοιου ηλεκτρικού εργαλείου.
Και θύμα διάρρηξης
Ένα τροχαίο στη Λάρισα στάθηκε η αιτία για να διαπιστωθεί μια περίεργη υπόθεση δολιοφθοράς στο αυτοκίνητο του Μάξιμου Χαρακόπουλου. Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, ο τεχνίτης που είχε αναλάβει την επισκευή, βρήκε ύποπτο κόψιμο, πιθανόν από τροχό, στο πίσω αριστερό ψαλίδι του οχήματος, όπως σημειώνει στην κατάθεσή του στην ασφάλεια ο βουλευτής.

"Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι κάποιοι θα έφθαναν στο σημείο να θέσουν σε εφαρμογή μαφιόζικα σχέδια εξόντωσής μου", δηλώνει ο κ. Χαρακόπουλος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ενημέρωσε τηλεφωνικά το αρχηγό της αστυνομίας και τον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα. Αξιωματικοί της ασφάλειας Λάρισας μετέβησαν στην Αθήνα και εξέτασαν το αυτοκίνητο. Στην έκθεση πραγματογνωμοσύνης αναφέρεται πως: "Πλησίον της τομής-φθοράς της οπίσθιας ράβδου συγκράτησης του ακραξονίου (κόντρα ψαλιδιού) διακρίνεται ελαφρά λείανση της μεταλλικής επιφάνειας".

Τα εργαστήρια της αστυνομίας δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν ακριβώς το μέσο που προκάλεσε τις φθορές.