Είναι άραγε χαρά να είσαι σήμερα Ολυμπιακός και ΝΔ ταυτόχρονα;

Πριν λίγες ημέρες ασχολήθηκα με αυτόν που είναι Παναθηναϊκός και ΠΑΣΟΚ ταυτόχρονα . Σήμερα ας προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την περίπτωση να είσαι Ολυμπιακός και ΝΔ

Παρακολουθείς τις δημοσκοπήσεις και έχουν το κόμμα σου μπροστά από το ΠΑΣΟΚ 4 μονάδες και τον Καραμανλή 25 μονάδες από τον Παπανδρέου και την Κυριακή βλέπεις το θρύλο να κερδίζει και να παίρνει το πρωτάθλημα και αισθάνεσαι ικανοποιημένος , χαρούμενος. Και εκεί που πας να το απολαύσεις μαύρες σκέψεις αρχίζουν και στροβιλίζονται στο μυαλό σου Τις διώχνεις αλλά αυτές επιμένουν

Σκέφτεσαι ότι ο αρχηγός του κόμματος που στηρίζεις είναι βάζελος κι ο πρόεδρος της ομαδάρας σου είναι ΠΑΣΟΚ

Σκέφτεσαι να πας στο καφενείο να πειράξεις τους άλλους ότι πήρατε το πρωτάθλημα αλλά ξέρεις ότι θα σου πουν ότι είναι πέτσινο και αν τους πεις για το κόμμα σου θα σου πουν ότι με το Γιωργάκη αντίπαλο σαν να κλέβεις εκκλησία είναι.

Και οι σκέψεις συνεχίζουν να στροβιλίζονται στο μυαλό σου. Ο στόχος πάντα είναι η διάκριση στην Ευρώπη αλλά η μεν ομάδα σου κάνει χρόνια να κερδίσει εκτός έδρας (εξαίρεση φέτος ) το κόμα σου δε , καταφέρνει το ακατόρθωτο να διώχνουν την Ελλάδα από το σύμφωνο του Κιότο.

Ακούς τον Τατούλη να κατηγορεί την κυβέρνηση σου και το Ριβάλντο να λέει ότι τα 3 πρωταθλήματαα που πήρε με τον Ολυμπιακό ήταν πέτσινα και ανάβεις ολόκληρος.

Ζεις με την αγωνία μήπως το δικαστήριο απορρίψει την ένσταση για τον Βάλνερ και σαν να μην έφτανε αυτό έχεις και την αγωνία μήπως ο Παπανδρέου πάθει κανένα σοβαρό ατύχημα με το ποδήλατο και φύγει από αρχηγός του ΠΑΣΟΚ .

Ζεις μέσα σε μια χαρμολύπη και δεν μπορείς να το απολαύσεις όπως θα ήθελες . Τουλάχιστον δεν είσαι υποχρεωμένος να τρέχεις από διαδήλωση σε πορεία όπως ο άλλος , να εύχεσαι να πουλήσει την ομάδα ο πρόεδρος σου και να αλλάξει αρχηγό το κόμμα σου.

Και πoια είναι η διαφορά από τον άλλον ; Εσύ φοβάσαι να μην ξαναγυρίσεις στην εποχή με τους κορνέδες και την καρπαζιά ενώ ο άλλος ελπίζει να γυρίσει ο τροχός και να γίνεις εσύ αυτός

Δεκτές όλες οι απόψεις και θα δημοσιευθούν