Είναι δράμα τη σήμερον ημέρα να είσαι ταυτόχρονα Παναθηναικός και Πασοκ


Εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί επικαιροποιημένο

Περιμένεις να πάρεις πρωτάθλημα και στο παίρνει ο συνήθης ύποπτος και μισητός αντίπαλος σου . Περιμένεις να δεις άσπρη μέρα από το ΠΑΣΟΚ και βλέπεις συνέχεια το Καραμανλή στην εξουσία . Δεν είναι κατάσταση αυτή . Το Σαββατοκύριακο να παρακολουθείς την ομάδα σου να τρώει τεσσάρες και τριάρες από ΟΦΗ και Ξάνθη και τη Δευτέρα το βράδυ να ακούς το Πρετεντέρη και τη GPO ότι ο αρχηγός σου παίρνει 23,9% ενώ ο κανένας 23,2% στη καταλληλότητα για πρωθυπουργός και την Πέμπτη να βλέπεις τον alfa και να ακούς τον Μαύρο ότι το Πασοκ υπολείπεται 3 ή 4 μονάδες από τη ΝΔ . Οι άνθρωποι και με το δίκιο τους έχουν φτάσει στα πρόθυρα της υστερίας , έχουν σαλτάρει. Και να πηγαίνεις το βράδυ στο καφενείο και να σε δουλεύουν οι φίλοι σου.
Και το σημαντικό είναι ότι και οι δύο περιπτώσεις έχουν κοινά στοιχεία .Με το μεγάλο Βαρδινογιάννη ο Παναθηναϊκός έπαιρνε το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο με το Βαρδινογιάννη τζούνιορ το βλέπει με τα κιάλια .Το Πασοκ αντίστοιχα με τον μεγάλο Παπανδρέου τους είχε πάρει τα σώβρακα με το Γιωργάκη τζούνιορ χάνει την μια εκλογή μετά την άλλη .
Στο Παναθηναϊκό τελευταίο πρωτάθλημα πήραν το 2004 και το ΠΑΣΟΚ από το 2004 έχει να κερδίσει εκλογές.
Στο Πασοκ βρέθηκε ο Βενιζέλος να διεκδικήσει την αρχηγία που όπως έδειχναν οι δημοσκοπήσεις ίσως να έπαιρνε και τις εκλογές , αλλά τίποτα , το αφεντικό διαφώνησε . Στον Παναθηναϊκό ο Βγενόπουλος που όπως δείχνουν τα πράγματα έχει το ρευστό για να πάει ο ΠΑΟ μπροστά θέλει να τον αγοράσει, αλλά το αφεντικό διαφωνεί .
Σκεφτείτε πόσες φορές έχουν κάνει καινούρια αρχή ο Τζιγγερ και ο ΓΑΠ .Και οι δικαιολογίες ,…φταίνε πάντα οι άλλοι . Διαιτησία –ΜΜΕ , οργανωμένα συμφέροντα -παράγοντες ποδοσφαίρου .Και πορεύονται μες τη γκρίνια και τα τσακώματα .Ο ένας δείχνει τον εσωτερικό εχθρό και ο άλλος τους παίκτες που δεν προσπαθούν .
Το ακόμη χειρότερο δε να βλέπεις το κόμμα σου να κυνηγάει το Βγενόπουλο ο οποίος ενδιαφέρεται να αγοράσει τον παναθηναϊκό .
Οι φίλαθλοι του Παναθηναικού αρχίζουν ήδη από την Κυριακή τις διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες , οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ μετά τις ευρωεκλογές θα αρχίσουν τα ίδια . Και άντε να είσαι και Πασοκτζής και Παναθηναικός . Θα τρελαθείς στο τρέξιμο τη μια ημέρα στη μια πλατεία την επόμενη στην άλλη. Ευτυχώς που το χρώμα είναι το ίδιο και θα μπορούν να πηγαίνουν με τα ίδια λάβαραΓιαυτό σας λέω είναι δράμα να είσαι ταυτόχρονα Παναθηναικός και ΠΑΣΟΚ την σήμερον ημέρα .