Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Πέταξε την περικεφαλαία και ο Βορίδης: Θα εκτεθεί η χώρα αν καταγγείλουμε τις Πρέσπες!

 
Ένας- ένας, οι «μακεδονομάχοι» της Νέας Δημοκρατίας αναγκάζονται να πετάξουν τις περικεφαλαίες τους και να εκτεθούν ανεπανόρθωτα, μετά την εκλογική νίκη των εθνικιστών στα Σκόπια και το «αντάρτικο» που βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξαφάνιση του «Βόρεια» μπροστά από το «Μακεδονία».

Μέσα στο μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο, σειρά να «απελευθερωθεί» είχε ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος μιλώντας στο Action24, άφησε για λίγο τη δεξιά «λωρίδα» και έφτασε στο σημείο ακόμα και να «αδειάσει» τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μιλά για καταγγελία της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Η κυβέρνηση εάν η Βόρεια Μακεδονία συνεχίσει να παραβιάζει τη συμφωνία των Πρεσπών είναι απολύτως υποχρεωμένη να την καταγγείλει, είναι αδύνατο να μη το κάνει … Η τήρηση της συμφωνίας σημαίνει και τήρηση του άρθρου 19. Η τήρηση της συμφωνίας δεν σημαίνει τη μη καταγγελία της. Η καταγγελία της είναι στη συμφωνία, εάν τα μέρη την παραβιάζουν. Το ξαναλέω, η τήρηση της συμφωνίας προϋποθέτει την καταγγελία της, εάν ένα μέρος τη παραβιάζει», έχει πει συγκεκριμένα ο Υπουργός Εργασίας.

«Άρα να πάρω εγώ το βάρος της καταγγελίας στη διεθνή κοινότητα. Αυτοί κάνουν την παραβίαση, και εγώ έρχομαι τώρα και τους λέω, όχι τηρήστε αυτά που έχουμε πει, και μου λένε οι άλλοι, όχι μπουρλότο να το βάλω εγώ. Άρα εγώ να είμαι εκτεθειμένος στη διεθνή κοινότητα», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο –χωρίς περικεφαλαία πλέον– Μάκης Βορίδης.


Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny