Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Πάνω από 300 κιλά κοκαΐνης εντοπίστηκαν σε κοντέινερ με… γαρίδες στο λιμάνι του Πειραιά


«Στοπ» στην δράση κυκλωμάτων ναρκωτικών τα οποία θα έριχναν στην αγορά μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης έβαλαν οι αστυνομικοί της Δίωξης καθώς εντόπισαν 320 κιλά κοκαΐνης στο λιμάνι του Πειραιά!

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως τα πακέτα με την απαγορευμένη ουσία βρίσκονταν μέσα σε δύο κοντέινερ με κατεψυγμένες γαρίδες που είχαν ξεκινήσει από χώρα της Λατινικής Αμερικής και συγκεκριμένα την Κολομβία και είχαν προορισμό την Αλβανία. Από εκεί θα γινόταν η διανομή στις χώρες της Ευρώπης.

Για την υπόθεση φέρεται να έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, δύο Έλληνες και δύο Αλβανοί. Μάλιστα, σε βάρος του ενός Αλβανού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή του σε παλαιότερη υπόθεση ναρκωτικών που αφορούσε την παραγωγή captagon, του ναρκωτικού των τζιχαντιστών! Η σύλληψή του έγινε μέσα στις προηγούμενες δύο μέρες.

Παράλληλα, ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων Ελλήνων είχε πέσει ξανά στα χέρια της αστυνομίας το 2012 στην Κόστα Ρίκα για μεταφορά όπλων. Μάλιστα, είχε εκδοθεί στις ΗΠΑ και μπήκε στην φυλακή καθώς υπήρχε σε βάρος του ένταλμα για βοήθεια σε τρομοκρατική οργάνωση της Κολομβίας!

Η επιχείρηση της Αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ και το Γ΄ Τελωνείο Πειραιά.

Δείτε βίντεο:



Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny