Η αγωνία της Ν.Δ. για την ακροδεξιά ψήφο...


 Οι ακροδεξιές ψήφοι δημιουργούνται από τα ακροδεξιά συνθήματα και τις ακραίες πολιτικές. Όλα τα υπόλοιπα είναι τρικ και η γνωστή πολιτική επικοινωνία της ατάκας.

Όλη η συζήτηση έχει ξεκινήσει από την αγωνία....

του κυβερνώντος κόμματος για το πού θα πάνε οι ψήφοι της Ακροδεξιάς. Όταν οι δημοσκοπήσεις έδειχναν πτώση της Ν.Δ., όλη η ανάλυση αφορούσε το τι ακριβώς θα γίνει με τις ψήφους δεξιότερα της Δεξιάς. Και τώρα προσπαθούν με διάφορα τρικ να στρέψουν την προσοχή στην αντιπολίτευση, πρωτίστως στον ΣΥΡΙΖΑ. Η αγωνία ήταν και είναι δική τους, η πολιτική τους επιδιώκει να προσελκύσει τις ψήφους της Ακροδεξιάς. Και αυτή η αγωνία τούς οδηγεί σε διάφορες κινήσεις ώστε και οι ψήφοι των Σπαρτιατών να περάσουν πλειοψηφικά στη Ν.Δ. ή τουλάχιστον να διαχυθούν έτσι ώστε να μην πάνε μαζικά σε άλλο κόμμα δεξιότερα της Ν.Δ. Για να καλύψουν την αγωνία τους, έσπευσαν να καταθέσουν και υπόμνημα στον Άρειο Πάγο, αν και είναι γνωστό μήνες ότι υπάρχει θέμα με τους Σπαρτιάτες.

Η Ν.Δ. θέλει μονίμως να κρύβει με ατάκες και κόλπα την ουσία, που είναι η πολιτική της ατζέντα. Η οποία είναι διαμορφωμένη εδώ και χρόνια ώστε να προσελκύει και την ακροδεξιά ψήφο.


Η ΑΥΓΗ