«Γίναμε παράδεισος παιδοβιαστών!» Οργή λαού στο Twitter μετά την πρόταση για απαλλαγή του Μίχου από τους βιασμούς!

0


 «Πάγωσε» το πανελλήνιο η πρόταση της Εισαγγελέως στη δίκη που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών για την φρικώδη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Για τον Ηλία Μίχο, το πρόσωπο που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη μαθήτρια και την εξέδιδε, κλείνοντας ραντεβού με πελάτες που πλήρωναν για να ξεδώσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους στο κορμί της 12χρονης, η Εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του για τα αδικήματα του βιασμού λόγω αμφιβολιών (!). Απαλλαγή πρότεινε και για το αδίκημα της μαστροπείας με τη μορφή του εξαναγκασμού, ενώ την ίδια στιγμή ζήτησε να κριθεί ένοχη η μητέρα για όλες τις βαριές κατηγορίες, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχαν σημαντικά στοιχεία σε βάρος της και το ανήλικο κορίτσι κατέθεσε επανειλλημένα ότι μάνα της δεν γνώριζε τη δράση του Μίχου.

Mε χιλιάδες αναρτήσεις στο Twitter, οι χρήστες εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για την πρόταση της Εισαγγελέως, αφήνουν αιχμές για τις διασυνδέσεις του Μίχου με πολιτικά πρόσωπα και δηλώνουν τρομαγμένοι από την εξέλιξη. «Γίναμε παράδεισος παιδοβιαστών», γράφουν κάποιοι ενώ άλλοι ζητούν να παρέμβει Εισαγγελέας… για την Εισαγγελέα.

Δείτε τα σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)