Ο Μητσοτάκης από παρία της Ευρώπης έκανε την Ελλάδα… παράδειγμα, κατά Βορίδη!

0


 Μεγάλο είναι το άγχος στην κυβέρνηση για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, γι’ αυτό και όλοι οι υπουργοί παίρνουν σβάρνα κανάλια και ραδιόφωνα για να πείσουν για το πόσο καλός πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε αυτό το μήκος κύματος και ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, που αρχικά αναφέρθηκε στην πολύκροτη δίκη του Ηλία Μίχου και για την πρόταση της εισαγγελέως, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, είπε ότι η ποινή που θα του επιβληθεί θα είναι με βάση «τον ελαφρύτερο ποινικό κώδικα επί ΣΥΡΙΖΑ». Και τόνισε πως δεν μπορεί να εφαρμοστεί η αυστηροποίηση των ποινών και η επιβολή των ισοβίων για βιασμό ανηλίκου, γιατί «έχει μεσολαβήσει ο ποινικός κώδικας του ΣΥΡΙΖΑ».

Και ερχόμενος στο προκείμενο των ευρωεκλογών δήλωσε: «Το βράδυ των εκλογών το πιο σημαντικό είναι αν θα υπάρχει κάποιου είδους αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού… αν εκείνο το απόγευμα εξακολουθούμε να έχουμε μια πολύ μεγάλη και καθαρή διαφορά υπέρ της Νέας Δημοκρατίας– ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών δεν θα έχουμε. Οι πολίτες βλέπουν έναν πρωθυπουργό που πήρε μια χώρα καθημαγμένη το 2019, έναν παρία της Ευρώπης, και σήμερα την έχει κάνει παράδειγμα, σημείο αναφοράς για το ρυθμό ανάπτυξης, για το ρυθμό αποκλιμάκωσης της ανεργίας, για την προσέλκυση επενδύσεων».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)