Το έγγραφο που προειδοποιούσε τον Καραμανλή για τα Τέμπη


 Το έγγραφο που αποδεικνύει ότι είχαν προειδοποιήσει τον Κώστα Αχ. Καραμανλή, πρώην υπουργό Μεταφορών, για θέματα ασφαλείας στον σιδηρόδρομο πριν από το έγκλημα στα Τέμπη παρουσίασε την Παρασκευή ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Με τον τρόπο αυτό απαντά η Κουμουνδούρου στην τηλεοπτική του συνέντευξη, με την οποία αρνήθηκε εκ νέου τις τεράστιες ευθύνες του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Η αδιανόητη ευκολία με την οποία εκστομίζει ψέματα ο κύριος Κώστας Καραμανλής είναι χαρακτηριστικό όχι μόνο του ιδίου, αλλά και της κυβέρνησης του.

Παρασυρόμενος προφανώς από την “αποθέωση” που γνώρισε από τους υπόλοιπους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για την ντροπιαστική του ομιλία στο κοινοβούλιο, σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη συνέχισε να αρνείται τις τεράστιες ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να υποστηρίξει ψευδέστατα πως δεν είχε καμία προειδοποίηση για ατυχήματα! Ζήτησε μάλιστα στον αέρα να του φέρουν «ένα χαρτί, ένα χαρτί, που να λέει πως εμείς προειδοποιούμε πως θα γίνει ένα τέτοιο μεγάλο ατύχημα» υπερτονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Κι αφού το ζήτησε ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εμείς οφείλουμε να του το δώσουμε.

Παραθέτουμε το βίντεο της συνέντευξής του, αλλά και της απάντησης που έλαβε από την υποψήφια Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, καθώς και το σχετικό έγγραφο».

Tο σχετικό έγγραφο