Η Κέιτ Μίντλετον πυροδοτεί «αλλαγή στο πρωτόκολλο της βασιλικής οικογένειας»

0


 Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, μοιράστηκε την συγκλονιστική διάγνωση καρκίνου με το έθνος σε ένα συναισθηματικό μήνυμα βίντεο, το οποίο χαιρετίστηκε από έναν βασιλικό ειδικό ως «σημείο καμπής».

Η είδηση ​​ότι η Κέιτ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο σόκαρε το έθνος και έβαλε τέλος σε βδομάδες άγριων εικασιών στο διαδίκτυο σχετικά με το πού βρίσκεται και την κατάσταση της υγείας της.

Ωστόσο, το συναισθηματικό μήνυμα βίντεο κατά το οποίο η ίδια η Κέιτ μιλησε ​​απευθείας στο κοινό σηματοδότησε επίσης ένα «σημείο καμπής» για τη βασιλική οικογένεια, ισχυρίστηκε ένας ειδικός. Ο Οίκος του Windsor είναι γνωστό ότι υιοθετεί μια προσέγγιση «ποτέ μην εξηγείς, ποτέ μην παραπονιέσαι» όσον αφορά τη στρατηγική τους για τις δημόσιες σχέσεις, αλλά η Κέιτ αναλαμβάνει τη δική της αφήγηση και μίλησε ανοιχτά για τις προκλήσεις υγείας που αντιμετωπίζει και αυτό δείχνει μια σοβαρή στροφή στη βασιλική στρατηγική.

Ο ειδικός, Duncan Larcombe, εξήγησε στην εκπομπή The Royal Beat του True Royalty TV ακριβώς γιατί η προσέγγιση της Κέιτ Μίντλετον να μιλάει ανοιχτά και να εξηγεί την απουσία της στη χώρα είναι τόσο σημαντική. “Νομίζω ότι αυτό το βίντεο αντιπροσωπεύει το τέλος του μότο τους “ποτέ μην παραπονιέσαι, ποτέ μην εξηγείς”. Έτσι, στο μέλλον, αν το Παλάτι πρόκειται να αντεπιτεθεί εκεί που προηγουμένως κανονικά θα ήταν ήσυχο, τότε νομίζω ότι αυτό είναι ένα σημείο καμπής».

Ο Coram-James σημείωσε ότι μετά την οργή για την επεξεργασμένη φωτογραφία της για την Ημέρα της Μητέρας – η οποία αποσύρθηκε από τα πρακτορεία ειδήσεων λόγω υποψίας «χειραγώγησης» – η πριγκίπισσα έσπευσε να εκδώσει μια προσωπική συγγνώμη για τη «σύγχυση» που προκλήθηκε από το μοντάζ της στο ένα μήνυμα στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media.


«Δεν κατηγορώ ούτε τους Πρίγκιπες της Ουαλίας, ούτε κανέναν από την ομάδα της, που έκαναν λίγη επεξεργασία σε μια φωτογραφία που ήξεραν ότι θα την έβλεπαν εκατομμύρια άνθρωποι. Το μόνο αξιοσημείωτο σε αυτή τη φωτογραφία ήταν ότι συγκέντρωσε τόσο πολλά σχόλια και ενδιαφέρον για το πού ήταν επεξεργασμένο» άρχισε.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)