Το Μαξίμου παραδέχεται το σκάνδαλο με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων πολιτών από το ΥΠΕΣ – Σφοδρές αντιδράσεις των κομμάτων

 
Ομολογεί το σκάνδαλο με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων των πολιτών το Μαξίμου μετά την απόσυρση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου από το γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο και τις καρατομήσεις του ΓΓ του ΥΠΕΣ Μιχάλη Σταυριανουδάκη και του Γραμματέα των Αποδήμων της ΝΔ, Νίκου Θεοδωρόπουλου, την ώρα που τα κόμματα της αντιπολίτευσης με ανακοινώσεις τους θέτουν θέμα για την ακεραιότητα της εκλογικής διαδικασίας.

Σε δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης επιβεβαίωσε ότι τα email έφτασαν στα χέρια της Ασημακοπούλου μέσω του ΥΠΕΣ. Υπενθυμίζεται ότι η ίδια υποστήριζε ψευδώς ότι είχε συγκεντρώσει τα προσωπικά τους δεδομένα μετά από….

επικοινωνία μαζί τους. «100 ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές το γραφείο μου απέστειλε newsletter σε Έλληνες του εξωτερικού, με στοιχεία επικοινωνίας που συγκέντρωσα ως Ευρωβουλευτής στη διάρκεια των τελευταίων 5 ετών, ώστε να ζητήσω την άδεια να επικοινωνώ τακτικά μαζί τους, όπως πράττω πάντοτε σεβόμενη τα προσωπικά δεδομένα και το GDPR από το 2018» υποστήριζε προκλητικά η Ασημακοπούλου.

https://www.newsbreak.gr/politiki/574376/to-maximoy-paradechetai-to-skandalo-me-ti-diarroi-prosopikon-dedomenon-politon-sfodres-antidraseis-ton-kommaton/