Έμμεσες κυβερνητικές ευθύνες παραδέχθηκε ο Άδωνης...

0


 ...για θανάτους από κορονοϊό...

«Στους 1.000 θανάτους από covid, από το Σεπτέμβριο του 2023, μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου του 2024, από τα 1.000 άτομα που έχασαν τη ζωή τους οι εμβολιασμένοι από τη επικαιροποιημένη δόση covid ήταν δύο. Οι 998 που πέθαναν, δεν... είχαν εμβολιαστεί. Άρα είναι τεράστια η ευθύνη μας να κινητοποιήσουμε τον κόσμο να το κάνει».

Αυτά είναι τα λόγια του «νέου» υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη που διαδέχθηκε την «ακινησία» του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση της Αθηνάς Λινού, βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αναρωτιέται κανείς βέβαια γιατί δεν ξεκίνησε η ενημέρωση των πολιτών πολύ νωρίτερα για να αποφευχθούν τόσοι θάνατοι ενώ κάθε εβδομάδα ο «απολογισμός» ήταν πάνω από 50 νεκρούς.

Μείωσαν τις ημέρες εμβολιασμών σε δύο ανά εβδομάδα ανά κέντρο όπως και ατόνισαν οι προειδοποιήσεις και η ενημέρωση προς τους πολίτες με αποτέλεσμα όποιοι εμβολιαστούν από σήμερα να αποκτήσουν ανοσία μετά από τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Έτσι διασκεδάζεις τις τύψεις σου, δεν μπορείς να χτίσεις τείχος προστασίας το… Μάιο!

«Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ έχουμε μισούς θανάτους φέτος, 50% λιγότερους, και μισές διασωληνώσεις παρά το ότι έχουμε μπει σε φοβερή κρίση και για την covid και για τη γρίπη», πρόσθεσε ο Άδωνης Γεωργιάδης μιλώντας ωστόσο για «κρίση» .

Τώρα τρέχουν να εντάξουν και τους φαρμακοποιούς για να μπορέσουν να καλύψουν στην ουσία τα κενά του ΕΣΥ, την λάθος πολιτική και το λάθος προγραμματισμό. Με επιβάρυνση στους πολίτες βεβαίως...


documentonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)