Όταν το «βρώμικο» επανακτά τις δυνάμεις του στη Λάρισα – Νέο hot spot που σφύζει από ζωή (φωτο)

Ανώνυμος

 



Μπορεί σε προηγούμενο αφιέρωμα του onlarissa.gr πριν μερικούς μήνες να περιγράφαμε το πως οι καντίνες στην πόλη τείνουν να εξαφανιστούν, καθώς από τις παραδοσιακές παλιές με το «βρώμικο» φαγητό έχουν απομείνει μόλις πέντε, τις οποίες συναντάμε έξω από τα λιγοστά πια κέντρα διασκέδασης της Λάρισας, έξω από το Κηποθέατρο όπου ανεβαίνουν παραστάσεις, ή το πολύ πολύ έξω από το γήπεδο του Αλκαζάρ.

Οι καντίνες που κέρδισαν την καρδιά του Λαρισαίου τα τελευταία χρόνια είναι αυτές που πωλούν καφέ σε πακέτο και όχι αυτές που προσφέρουν το λεγόμενο «βρώμικο».

Ωστόσο μια νέα ιδέα και αρκετά πρωτότυπη που ήρθε στην πόλη έδειξε τα… δόντια της από τις πρώτες μέρες που άνοιξε τις πόρτες της.

Φαίνεται πως απογειώνει το street food, καθώς ο κόσμος που συγκεντρώνεται καθημερινά έχει προκαλέσει εντύπωση. Πρόκειται για μια ντιζαϊνάτη καντίνα που όμως δεν μετακινείται, είναι σταθερή και με μεγάλο αύλειο χώρο όπου έχουν τοποθετηθεί τραπεζάκια και σταντ, τα οποία καθημερινά γεμίζουν από νεαρούς, κυρίως Λαρισαίους.

Βρίσκεται δε, σε ένα κομβικό σημείο στην συμβολή των οδών 23ης Οκτωβρίου και Ηρώων Πολυτεχνείου, οπότε είναι δύσκολο να μην γίνει αντιληπτή από τους περαστικούς και διερχόμενους οδηγούς, με την space εμφάνισή της.

Δείτε φωτογραφίες:

 

onlarissa.gr