Οι αντιφάσεις Ανδρουλάκη και η τιμωρία των υπευθύνων για τις υποκλοπές...


 Το σκάνδαλο των υποκλοπών και η νέα διάστασή του σχετικά με τον καταλογισμό ποινικών ευθυνών για τις υποκλοπές γκρεμίζει την επίσημη γραμμή του ΠΑΣΟΚ με τον πολιτικό ισαποστακισμό του μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, που άνοιξε δημοσίως, στην τηλεμαχία, το ζήτημα της τιμωρίας όσων εμπλέκονται στις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις αλλά και στη συγκάλυψη του σκανδάλου, βούλιαξε... στις πολιτικές του αντιφάσεις.


Αν και είπε ότι στόχος του είναι «να πάνε φυλακή, να αναλάβουν τις ποινικές ευθύνες αυτοί που έστησαν το παρακράτος εις βάρος πολλών πολιτών στην Ελλάδα και εξέθεσαν διεθνώς τη χώρα» , επιμένει να μην κόβει τις γέφυρες συγκυβέρνησης με τη ΝΔ, που ως κυβέρνηση μόνο εμπόδια στη διαλεύκανση της υπόθεσης έθεσε και συσκότιση για να μείνουν στο σκοτάδι οι υπαίτιοι. Κι αυτό με δεδομένο ότι ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης “έδειξε” από πού πήγαζαν οι εντολές και ποιοι τον παρακολουθούσαν. «Δεν αποτελώ κίνδυνο για τη Δημοκρατία, αλλά αποτελούσα κίνδυνο για τη Νέα Δημοκρατία, όταν εξελισσόταν η εσωκομματική διαδικασία με τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ», σημείωσε.


Ο Νίκος Ανδρουλάκης θέτει ως στόχο να πάνε στη φυλακή οι υπαίτιοι, πολιτικοί και μη, αλλά δεν τολμά να πει ότι δεν θα συγκυβερνήσει με τη ΝΔ! Οποία αντίφασις! Αν και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για Ειδικό Δικαστήριο πολιτικά εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο, μη εξαιρουμένου και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Νίκος Ανδρουλάκης, επιμένει στην αδιέξοδη πολιτικά στάση ίσων αποστάσεων απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ…Κι ας ξέρει ότι αν κυβερνήσει και πάλι η ΝΔ θα συνεχίσει να θέτει προσκόμματα και να βάζει εμπόδια ώστε να μην πέσει φως και να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο και πολιτικοί, μη εξαιρουμένου του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μάλιστα, έχει δηλώσει ο Νίκος Ανδρουλάκης πολλές φορές έχει προβάλλει ως δέσμευση του ΠΑΣΟΚ τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις παρακολουθήσεις.


documentonews.gr