Έκαναν δωράκι εννέα εκατομμυρίων στα κανάλια πριν τις εκλογές...


Επιβράβευση από την κυβέρνηση για την... πολυφωνία και τον πλουραλισμό που προάγουν και με πρόφαση τις οικονομικές ζημίες από τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Με ένα ΦΕΚ στις 21 Απριλίου... και εντελώς στα μουλωχτά η κυβέρνηση, που κόπτεται για την Ελευθερία του Τύπου και προσβάλλεται από τους Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα, προχώρησε σε ακόμη ένα δώρο προς τς τηλεοπτικά κανάλια και μάλιστα λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη εκλογική μάχη.

Σύμφωνα με τη ρύθμιση που φέρει τις υπογραφές του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θόδωρου Σκυλακάκη, και του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου απαιτείται η οικονομική στήριξη των επιχειρήσεων παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας, «καθώς προάγουν την πολυφωνία, τον πλουραλισμό και την ποιότητα στο δημόσιο διάλογο».

Μάλιστα το πρόσχημα που χρησιμοποιείται είναι ότι οι επιχειρήσεις αυτές «επλήγησαν ιδιαιτέρως κατά την πρόσφατη οικονομική διαταραχή που προκλήθηκε από τη ρωσική επίθεση κατά της Ουκρανίας και τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν από την Ε.Ε.  και τους διεθνείς εταίρους, καθώς και από τα αντίμετρα  που ελήφθησαν».

Την κίνηση αυτή αποκάλυψε και σχολίασε με αιχμηρό τρόπο ο Παύλος Πολάκης γράφοντας:

ΕΝΝΙΑ ΜΥΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ»
Η συμμορία της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ μοίρασε στις 21 Απριλίου, δηλ.μία μέρα πριν την προκήρυξη των εκλογών, 9.000.000€ στα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας (φωτό 1, 2, 3 και 4)!!!
- Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ: "οικονομική ενίσχυση των καναλιών εξαιτίας της οικονομικής διαταραχής που προκλήθηκε από τη ρωσική επίθεση κατά της Ουκρανίας"...
- Η ΑΛΗΘΕΙΑ: οικονομική ενίσχυση των καναλιών με κρατικό χρήμα για να εκθειάζουν νυχθημερόν τον Μητσοτάκη και για να παραγγείλουν στημένες δημοσκοπήσεις που θα δείχνουν τη διαφορά στο 10%...
Οι πολιτικοί απατεώνες παίζουν τα ρέστα τους!! 
Πιστεύουν ότι με τα "γκάλοπ pass" των 9εκ. στα κανάλια θα αποφύγουν την ΗΤΤΑ... 
Η ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΡΟΤΟ!!!
ΥΓ: Δύο πράγματα έκανε στις 21 Απριλίου ο Μητσοτάκης: δώρισε 9εκ. στα κανάλια και "τίμησε" την επέτειο της Χούντας. Άξιος...