Ινδία: Αδειασε 2 εκατ. λίτρα νερού από φράγμα για να βρει… το κινητό του

newstik
0

 


Παύθηκε από τα καθήκοντά του κυβερνητικός αξιωματούχος στην Ινδία, ο οποίος αποστράγγισε ολόκληρο φράγμα για να βρει το κινητό του που του έπεσε ενώ έβγαζε… σέλφι. 

Παύθηκε από τα καθήκοντά του κυβερνητικός αξιωματούχος στην Ινδία, ο οποίος αποστράγγισε ολόκληρο φράγμα για να βρει το κινητό του που του έπεσε ενώ έβγαζε… σέλφι. 

Ο Ρατζές Βισγουάς, επιθεωρητής τροφίμων στο κρατίδιο Chhattisgarh, βρισκόταν με φίλους, πριν από οκτώ ημέρες, στην περιοχή, και ενώ έβγαζαν σέλφι με φόντο ένα ειδυλλιακό τοπίο, γλίστρησε η συσκευή από τα χέρια του, καταλήγοντας στο νερό.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε, ο Βισγουάς γνωστοποίησε πως ενοικίασε μια αντλία πετρελαίου για την αποστράγγιση του φράγματος, αφότου εξασφάλισε τη σχετική άδεια από αξιωματούχο της τοπικής υποδιεύθυνσης. 

Πάνω από δύο εκατομμύρια νερού αντλήθηκαν από τον ταμιευτήρα Παραλκότ, σε διάστημα τεσσάρων ημερών, σε μια προσπάθεια να βρει ο Ινδός το Samsung του. 

Ο προϊστάμενός του τον απάλλαξε από τα καθήκοντά του, αποδίδοντάς του κατάχρηση εξουσίας και κατηγορώντας τον για κατασπατάληση εκατομμυρίων λίτρων νερού σε μια χρονική συγκυρία σοβαρής ζέστης. 

Στην απόφαση αναστολής του, υποστηρίζεται δε πως ο Βισγουάς έκανε ό,τι έκανε χωρίς άδεια. 

Ο ίδιος, πάντως, στο βίντεο ανακοίνωσής του, επιμένει πως το νερό που άντλησε ήταν από τον τομέα υπερχείλισης του φράγματος και «δεν ήταν προς χρήση ούτως ή άλλως». 

Πηγή: CNN

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)