«Καζάνι που βράζει» η Ελληνική Λύση...

 
Αντεγκλήσεις στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου ένα μήνα πριν τις εκλογές με σοβαρές αιχμές «για φαινόμενα οχλήσεων υποψηφίων βουλευτών της από στελέχη της Ν.Δ.»...

Συνεδρίασε η Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για βουλευτές του κόμματος «οι οποίοι “συνομιλούν” με τη ΝΔ, με απώτερο σκοπό να πλήξουν τη βασική γραμμή του κόμματος, σύμφωνα με την οποία ουδεμία πιθανότητα συγκυβέρνησης υπάρχει, αλλά και μετά τις καταγγελίες του προέδρου του κόμματος για φαινόμενα οχλήσεων υποψηφίων βουλευτών από στελέχη της ΝΔ».

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στο κάδρο βρέθηκαν οι Αντώνης Μυλωνάκης, Απόστολος Αβδελάς και Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου που εκλέγονται στην Ανατολική Αττική, την Α΄ Θεσσαλονίκης και τον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών αντίστοιχα.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης αποφασίστηκε να «τιμωρηθούν» κατεβαίνοντας ως υποψήφιοι «σε άλλες εκλογικές περιφέρειες» και σε δεύτερο χρόνο «αναλόγως και της συμπεριφοράς τους, θα μπορούσαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια της προτιμήσεώς τους».


Αντιδρούν οι δύο από τους τρεις βουλευτές

Άμεση ήταν η απάντηση του Αντώνη Μυλωνάκη, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook απαντά στον αρχηγό του ότι δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει περιφέρεια από αυτή που έχει εκλεγεί. «Αυτά τα πολιτικά - εκβιαστικά διλήμματα για αλλαγή περιφέρειας, τα οποία έχουν απότερους σκοπούς, δεν με αγγίζουν» έγραψε μεταξύ άλλων.


Σε ανάλογο ύφος και η δήλωση αποχώρησης της Αναστασίας Αικατερίνης Αλεξοπούλου η οποία κάνει λόγο για «λίαν επιεικώς απαράδεκτης και αβάσιμης, σημερινής απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος».