Ο Γεραπετρίτης ζήτησε από δημοσιογράφο της ΕΦΣΥΝ να ανακαλέσει...


 ...γιατί δεν του άρεσε η ερώτηση...

ΒΙΝΤΕΟ

Με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκε ο Γιώργος Γεραπετρίτης όταν παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχει ακόμα καταφέρει να προσλάβει 217 άτομα μόνιμο προσωπικό στον ΟΣΕ αφού όπως χαρακτηριστικά είπε οι προσλήψεις έχουν γενικώς και αορίστως δρομολογηθεί.

Η... παραδοχή του υπουργού Μεταφορών που εμφανίστηκε πολύ περήφανος που η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατάφερε να προσλάβει με μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών 200 άτομα στον ΟΣΕ, προκάλεσε την ερώτηση του δημοσιογράφου της ΕφΣυν.
Συγκεκριμένα τον ρώτησε ότι η κυβέρνηση μετά από 4 χρόνια κατάφερε να δρομολογήσει και όχι να προσλάβει 217 άτομα. Με δεδομένο ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουν γίνει χιλιάδες προσλήψεις αστυνομικών, ρωτήθηκε ο Γιώργος Γεραπετρίτης εάν θα υπάρξουν και νέες προσλήψεις αστυνομικών για να προστατέψουν το δίκτυο του ΟΣΕ από τις κλοπές.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης εμφανίστηκε εξαιρετικά ενοχλημένος από την ερώτηση και κάλεσε τον δημοσιογράφο να την ανακαλέσει, γεγονός πρωτοφανές. Στη συνέχεια επέρριψε ευθύνες στον ΑΣΕΠ και πιστός στο αφήγημα για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανέφερε ότι το διάστημα 2015-2019 έγιναν ελάχιστες προσλήψεις, συμπληρώνοντας ότι δεν θέλει να κάνει συμψηφισμούς...


H ΑΥΓΗ