Οι τσιρίδες της Μισέλ, τα συριζαίικα φάουλ...


 ...και η προθέρμανση για debate Μητσοτάκη – Τσίπρα...

Εικόνες που σοκάρουν μας έρχονται από την Τουρκία, με χιλιάδες νεκρούς και ποιος ξέρει πόσοι άνθρωποι βρίσκονται ακόμα κάτω από τα ερείπια. 

Οι γείτονές μας βιώνουν τον πιο καταστροφικό σεισμό εδώ και περίπου εκατό χρόνια. Ας μην... μπούμε σε επικρίσεις την ώρα της τραγωδίας, για ελλείψεις και ανεπάρκειες του τουρκικού κράτους. 

Άλλωστε πώς να προστατευτείς με σεισμό 7,8 Ρίχτερ που κρατάει ένα λεπτό;

Στα δικά μας τα εκλογικά, συνεχίζεται η προεκλογική ένταση. Θα δούμε και θα ακούσουμε διάφορα. Από τις… τσιρίδες της ευρωβουλευτού της ΝΔ Άννας Μισέλ στα πάνελ – αν ο Μητσοτάκης την έκανε εκπρόσωπο Τύπου προεκλογικά, θα θέλαμε και επίδομα για τα… αυτιά μας – μέχρι τις άστοχες δηλώσεις των Συριζαίων Σπίρτζη και Ξανθού (ο Ξανθός, αφού τα είπε, τι τα μαζεύει εκ των υστέρων;) 

Έγραφε χθες το topontiki.gr για το αν θα γίνουν προεκλογικά ντιμπέιτ. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον το θέμα και ρωτώντας… Δεξιά και… Αριστερά, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς γιοκ. 

Θα αρχίσει μια κουβέντα μόνο για μια εμφάνιση μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα αν και μπορεί οι διαπραγματεύσεις να κρατήσουν μέχρι την… Κυριακή του Θωμά (δηλαδή μετά τις εκλογές!)

Στα οικονομικά τώρα, να περιμένετε δυο – τρία μεγάλα deals στους κατασκευαστικούς Ομίλους, στην Ενέργεια, και στις εταιρείες Development. 

Οβιδιακοί μετασχηματισμοί, που θα αλλάξουν την σημερινή εικόνα της αγοράς...

Κάλχας

topontiki.gr