Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Η Εύα βλάπτει σοβαρά την …Ελλάδα...


 Το Qatargate συμπεριλαμβάνεται πλέον στις δημοσκοπήσεις που λαμβάνουν χώρα και ένα ιδιαιτέρως ενδιαφέρον εύρημα προέκυψε από εκείνη της Marc, για λογαριασμό του Πρώτου Θέματος.

Σύμφωνα με αυτό, η υπόθεση της Εύας Καϊλή... πλήττει περισσότερο την Ελλάδα και το πολιτικό σύστημα γενικώς, μετά τον θεσμό του Ευρωκοινοβουλίου και τελευταίο μόνο το ΠΑΣΟΚ. 

Ειδικότερα, μεταξύ των ερωτηθέντων, το 51,1% υποστηρίζει ότι από το όλο σκάνδαλο πλήττεται περισσότερο η Ελλάδα, το 41,6% το πολιτικό σύστημα συνολικά, το 33,2% το Ευρωκοινοβούλιο και το 30,7% το ΠΑΣΟΚ. 

Ένα ποσοστό ύψους 4,5% εκτιμά ότι δεν πλήττεται κανένας ιδιαίτερα ενώ το 1,6% απαντά ‘άλλος’ και το 2,9% δεν θέλησε να απαντήσει…

matrix24.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.