Μουντιάλ 2022: Ακτιβιστής εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο - Μυνήματα για ΛΟΑΤΚΙ, Ιράν και Ουκρανία

Anthony
Μουντιάλ 2022: Ακτιβιστής εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο - Μυνήματα για ΛΟΑΤΚΙ, Ιράν και Ουκρανία

 Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Πορτογαλία – Ουρουγουάη για το Μουντιάλ 2022, ένας ακτιβιστής εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας την σημαία της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. 

Προβάλλοντας διάφορα κοινωνικά ζητήματα, ένας ακτιβιστής εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Πορτογαλία – Ουρουγουάη για το Μουντιάλ 2022, με τον αγώνα να διακόπτεται για μερικά δευτερόλεπτα.

Πιο συγκεκριμένα, στο 50ο λεπτό ένας άντρας μπήκε στο γήπεδο φορώντας μπλούζα με το σήμα του Σούπερμαν, ενώ επίσης αναγράφονταν οι φράσεις «Save Ukraine» (σώστε την Ουκρανία) και «respect for Iranian women» (σεβασμός για τις γυναίκες του Ιράν). Στο χέρι του κρατούσε μια σημαία που έφερε τα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει την τηλεοπτική κάλυψη έχουν εντολή από την ομοσπονδία να μην δείχνουν τον άνθρωπο που διακόπτει την αναμέτρηση με αυτόν τον τρόπο. Όμως ο συγκεκριμένος κατάφερε να περάσει μπροστά από την κάμερα και η εικόνα του έκανε τον γύρο του κόσμου.

 

 Πηγή: https://www.ieidiseis.gr